Προκλητικός ο «ψευτογιατρός»: Με τους άλλους που έχουν γίνει καλά θα ασχοληθείτε;


O «ψευτογιατρός» εμφανίστηκε αμετανόητος την ώρα που τον οδήγησαν στο δικαστήριο – Η δίκη διεκόπη για αύριο, Τρίτη

Διέκοψε για αύριο, Τρίτη, πριν καν να ξεκινήσει η δίκη του «ψευτογιατρού» στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Ο βασικός κατηγορούμενος, την ώρα που έφτασε στο δικαστήριο συνοδεία των αστυνομικών, φώναξε: «με τους άλλους που έχουν γίνει καλά θα ασχοληθείτε;». Ωστόσο, η αίθουσα ήταν εξαιρετικά μικρή με αποτέλεσμα να υπάρξουν διαμαρτυρίες και να δηλωθεί η πρόθεση των δικηγόρων να αποχωρήσουν αν δε βρεθεί λύση.

«Δεν μπορεί να υποχρεώνει ένα δικαστήριο να γίνεται μια δίκη σαν να είμαστε σε περίπτερο. Πώς να καθίσουμε; Όχι κανόνες υγιεινής δεν τηρούνται, είμαστε κίνδυνος ο ένας για τον άλλο. Θα αποχωρήσουμε όχι από ιδιοτροπία, αλλά για λόγους αναγκαιότητας. Η αίθουσα δεν κάνει ούτε για δημοσίευση διαθηκών. Εμείς θα απευθυνθούμε στη διοίκηση του Πρωτοδικείου. Είμαι 76 ετών να μείνω όρθιος και να δικάσω; Είναι ζήτημα πολιτισμού. Δεν είναι περίπτερο να περνάμε να παίρνουμε και να φεύγουμε» ανέφερε ο Βασίλης Δημακοπουλος, συνήγορος εκ των κατηγορουμένων.

Τελικά το δικαστήριο αποφάσισε τη διακοπή της δίκης για αύριο, Τρίτη, ενώ ο κατηγορούμενος θα κατευθυνθεί στην Ευελπίδων για να λάβει προθεσμία για τη δεύτερη δικογραφία που υπάρχει βάρος του για «ξέπλυμα χρήματος».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ