Λακωνία: Αυτός είναι ο γυναικοκτόνος – «Την σκότωσα γιατί με απατούσε» ισχυρίστηκε


Λακωνία: Δράστης είναι ο 40χρονος Χ. Φ. ο οποίος φέρεται να έπνιξε την γυναίκα του με τα ίδια του τα χέρια και εν συνεχεία να κάλεσε τις Αρχές προκειμένου να παραδοθεί

Σε σοκ εξακολουθεί να βρίσκεται η Λακωνία από τη νέα γυναικοκτονία που έγινε την Κυριακή στο Βλαχιώτη.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr, δράστης είναι ο 40χρονος Χ. Φ. ο οποίος φέρεται να έπνιξε την γυναίκα του με τα ίδια του τα χέρια και εν συνεχεία να κάλεσε τις Αρχές προκειμένου να παραδοθεί. «Ελάτε σκότωσα τη γυναίκα μου», ήταν τα πρώτα του λόγια σύμφωνα με πληροφορίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πίσω από την άγρια δολοφονία της γυναίκας κρύβεται η παθολογική ζήλεια του δράστη ο οποίος ήταν πεπεισμένος ότι η σύζυγός του τον απατά. Αυτό άλλωστε ισχυρίστηκε και ενώπιον των αστυνομικών μετά την τραγωδία.

«Τσαντίστηκα όταν με έβρισε, την έπιασα από τον λαιμό και την έπνιξα. Έβρισε εμένα και τη μάνα μου. Θόλωσα», φέρεται να είπε ο 40χρονος γυναικοκτόνος στους αστυνομικούς.

Να σημειωθεί ότι στο σπίτι που έγινε το ειδεχθές έγκλημα βρίσκονταν και τα δύο παιδιά του ζευγαριού, 8 και 10 ετών, σε άλλο δωμάτιο της οικείας. Ο 40χρονος συνελήφθη από ανθρωποκτονία από πρόθεση ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ