Βλεφαρίδες μήκος: Εύκολα tips για μεγαλύτερες βλεφαρίδες φυσικά

Η γυναικεία ομορφιά έχει άπειρα tips and tricks, που μπορεί μία γυναίκα να χρησιμοποιήσει, είτε στην καθημερινότητά της, είτε σε πιο ειδικές περιστάσεις. Αν και οι άνθρωποι έχουμε όλοι την δική μας ιδιαίτερη ομορφιά, η μόδα προστάζει πολλές φορές, ειδικά τις γυναίκες, να έχουν μεγαλύτερες βλεφαρίδες, ή πιο γεμάτα χείλη ή νεότερο πρόσωπο και πολλά πολλά ακόμα. Φυσικά, κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει όλες αυτές τις τάσεις. Παρ’ όλα αυτά, αν επιλέξετε να αποκτήσετε ένα εντονότερο βλέμμα με πιο μεγάλες βλεφαρίδες, για τις εξόδους σας και όχι μόνο, εδώ σας έχουμε πολλά tips and tricks, αποκλειστικά γι’ αυτό.

Θα ξεκινήσουμε με τα πιο απλά και πιο εύκολα στην καθημερινή χρήση τους και θα καταλήξουμε στα κάπως πιο εξειδικευμένα:

  • Ένα έξτρα μικρό βουτσάκι, θα σε βοηθήσει πολύ με το βάψιμο, και των κάτω βλεφαρίδων, αλλά και με τις βλεφαρίδες που είναι στις άκρες και είναι συνήθως πιο μικρές και πιο λεπτές.
  • Υπάρχει πάντα η λύση των ψεύτικων βλεφαρίδων. Κολλάς όταν τις χρειάζεσαι, ξεκολάς όταν δεν τις χρειάζεσαι πια και τέλος!
  • Όταν εφαρμόζεις μολύβι πάνω από τις βλεφαρίδες σου, προσπάθησε να ξεκινάς από την ρίζα των βλεφαρίδων σου. Με αυτό τον τρόπο, η γραμμή θα μοιάζει σαν μέρος των βλεφαρίδων σου, τονίζοντας το βλέμμα σου ακόμα περισσότερο.
  • Χρησιμοποίησε ένα βουρτσάκι για να χτενίσεις τις βλεφαρίδες σου και πριν βάλεις μάσκαρα, αλλά και μετά. Αυτό θα σε βοηθήσει να τις ξεμπερδέψεις και αν τις τονίσεις ακόμα περισσότερο.
  • Ένα βουρτσάκι θα σε βοηθήσει επίσης να βγάλεις τα γρομπαλάκια, που μπορεί να έχουν σχηματιστεί από την μάσκαρα. Σε αυτή την περίπτωση, μάλλον θα σε βοηθήσει ένα σπιράλ βουρτσάκι καλύτερα.
  • Αν οι βλεφαρίδες σας είναι κοντές ή λεπτές ή και τα δύο, για να τις κάνεις να φαίνονται μεγαλύτερες και πιο έντονες, πέρασε τις πρώτα με ένα ταλκ. Αυτό θα τους δώσει τον έξτρα όγκο που χρειάζεστε.
  • Χρησιμοποίησε ένα lash primer πριν από τη μάσκαρα για να κάνεις τις βλεφαρίδες σου να φαίνονται πιο πλούσιες και πυκνές.
  • Κάτι που δεν είναι ευρέως γνωστό, είναι ότι μπορούμε να απλώσουμε πάνω από ένα στρώμα μάσκαρας στις βλεφαρίδες μας. Απλώς αφήνουμε να στεγνώσει το πρώτο πέρασμα και ύστερα, πολύ προσεκτικά περνάμε το δεύτερο.
  • Κάτι που είναι επίσης πολύ σημαντικό, είναι να μην βάζετε και βγάζετε το βουρτσάκι της μάσκαρας μέσα έξω πολλές φορές, καθώς έτσι εισχωρεί αέρας στο εσωτερικό της μάσκαρας και την στεγνώνει, ενώ παράλληλα της δημιουργεί κομματάκια, που μετά κολλούν στις βλεφαρίδες μας.
  • Τέλος, προσπαθήστε να αποφύγετε τις μάσκαρες με πλαστικά βουρτσάκια και στραφείτε σε αυτές με τα τρίχινα, καθώς τα πλαστικά βουρτσάκια, σταδιακά καταστρέφουν την τρίχα της βλεφαρίδας. Ωστόσο, αν είστε ευχαριστημένες με κάποια μάσκαρα, που έχει πλαστικό βουρτσάκι, μπορείτε, απλά να πλύνετε το βουρτσάκι της παλιάς σας μάσκαρας, αν είχε τρίχινο, και αφού στεγνώσει τελείως, να το αντικαταστήσετε.

Αυτές ήταν οι συμβουλές μας. Δοκιμασμένες και πετυχημένες!

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here