Λαμία: Συγκλονίζουν τα μηνύματα των συμμαθητών της 14χρονης στο θρανίο της


Ανείπωτη είναι η θλίψη που έχει κατακλύσει μαθητές και καθηγητές στο 4ο Γυμνάσιο Λαμίας, για την απώλεια της 14χρονης μαθήτριας 

Θρήνος στη Λαμία για τον θάνατο της 14χρονης Κυριακής, η οποία έφυγε από τη ζωή το Σάββατο (4/12). Οι συμμαθητές της είναι σοκαρισμένοι από την απώλεια της και την αποχαιρέτησαν με λευκά τριαντάφυλλα και γράφοντας σπαρακτικά μηνύματα στο θρανίο της το πρωί της Δευτέρας.

«Καλό Ταξίδι Κυριακή», «Καλό παράδεισο…», «…θα σε θυμόμαστε για πάντα», «…να προσέχεις εκεί πάνω. Πάντα θα σε αγαπάμε πολύ» είναι κάποια από τα λόγια που έγραψαν οι συμμαθητές της, σύμφωνα με το lamiareport.

Την Τρίτη το τελευταίο «αντίο» στην 14χρονη

Αύριο Τρίτη στις 11:00′ το πρωί στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου, στα Γαλανέικα Λαμίας, οι δικοί της άνθρωποι, οι φίλοι, οι συμμαθητές και όλη η εκπαιδευτική κοινότητα θα πει το τελευταίο αντίο στην 14χρονη Κυριακή (Κέλλυ) Ζανιά, που «έφυγε» τόσο άδικα και πρόωρα, βυθίζοντας στο πένθος όλη τη Λαμία.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να ενισχυθεί οικονομικά το φιλόπτωχο ταμείο του Αγίου Αθανασίου, γι’ αυτό και θα υπάρχει ειδικό κουτί στην είσοδο της εκκλησίας. Μετά την τελετή θα ακολουθήσει η ταφή στο χωριό Στίρφακα Λαμίας.

Τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή για την αιτία θανάτου της 14χρονης

Τις πρώτες απαντήσεις για τον θάνατο της 14χρονης στη Λαμία που νοσούσε από κορονοϊό έδωσε ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας, μιλώντας στο Newsbomb.gr. «Το κοριτσάκι είχε ένα πνευμονικό οίδημα. Τώρα θα αναμείνουμε τις εργαστηριακές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί ο λόγος που έφυγε από τη ζωή» ανέφερε ο κ. Μπογιόκας μετά τη διενέργεια νεκροψίας -νεκροτομής στη σορό της 14χρονης που νοσούσε από κορονοϊό και έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Ήδη ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης, σε συνεννόηση με τον Διοικητή του ΓΝ Λαμίας Ανδρέα Κολοκυθά, διέταξε ΕΔΕ για να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες χάθηκε η ζωή του 14χρονου κοριτσιού στα Επείγοντα του Νοσοκομείου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ