Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Τρίτη (07/12)


Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Τρίτη (07/12)

Η ανάλυση της επόμενης ημέρας της νίκης στον πρώτο γύρο των εκλογών στο ΚΙΝΑΛ για τον Νίκο Ανδρουλάκη και οι κινήσεις των συνυποψηφίων του ενόψει του δεύτερου γύρου που θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου φιλοξενούνται στα περισσότερα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Τρίτη (07/12).

Στα πρωτοσέλιδα και η έναρξη στις 15 Δεκεμβρίου του εμβολιασμού κατά του κορονοϊού και σε παιδιά 5-11 ετών στην Ελλάδα στη σκιά του θλιβερού αρνητικού ρεκόρ των περισσότερων θανάτων από covid-19 στη χώρα μας που καταγράφηκε χθες, Δευτέρα.

Θέση στα πρωτοσέλιδα και στο θρίλερ στον Έβρο με τη σύλληψη Έλληνα αστυνομικού και της συζύγου του από τουρκικές αρχές με το ζευγάρι να αφήνεται ελεύθερο αργά το βράδυ της Δευτέρας αλλά να παραμένει υπό κράτηση για τις επόμενες 48 ώρες μέχρι να εξεταστούν τα κινητά τους τηλέφωνα.

Αναφορές στα πρωτοσέλιδα στη δολοφονία του 35χρονου πυγμάχου στο Γαλάτσι το βράδυ της Δευτέρας αλλά και για την 15η γυναικοκτονία μέσα στο 2021 στην Ελλάδα με δράστη αυτή τη φορά έναν 40χρονο που έπνιξε τη σύζυγό του στη Λακωνία.

Στα πρωτοσέλιδα και το διπλωματικό μπρα ντε φερ ΕλλάδαςΤουρκίας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να βρίσκεται σήμερα στο Ισραήλ και την Τετάρτη στη Ρωσία ενώ ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βρίσκεται στο Κατάρ.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Τρίτη (07/12)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ