Εύα Κουμαριανού: Όσα αποκάλυψε για τον Φιλιππίδη και τί είπε για τον Λιγνάδη [vid]


Συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» παραχώρησε την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου η τρανς ηθοποιός και χορεύτρια Εύα Κουμαριανού

Μεταξύ άλλων, η κα Κουμαριανού αποκάλυψε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης, αφού πρότεινε σε γνωστή ηθοποιό να συνεργαστεί μαζί του σε σίριαλ, της ζήτησε να συζητήσουν για την συνεργασία και “έκλεισε την πόρτα, έβγαλε το παντελόνι του, κατέβασε το σώβρακο και της έδειχνε…”. Η Εύα Κουμαριανού δεν κατονόμασε την γυναίκα ηθοποιό.

Όσα είπε η Εύα Κουμαριανού για την υπόθεση Λιγνάδη

Παράλληλα η κα Κουμαριανού αναφέρθηκε και στην υπόθεση Λιγνάδη, επισημαίνοντας ότι η ίδια εξεπλάγην όταν έμαθε για την δράση του. Ειδικότερα, η ηθοποιός και χορεύτρια ανέφερε σχετικά: “Εγώ έπεσα από τα σύννεφα για τον Λιγνάδη. Δεν το πίστευα!”.

Για την περίπτωση του Πέτρου Φιλιππίδη, η Εύα Κουμαριανού δήλωσε τα ακόλουθα:

“Για τον Φιλιππίδη είχα ακούσει διάφορα. Είχα ακούσει ότι ήταν απότομος. Θυμάμαι μία ηθοποιός, πάρα πολύ καλή και έχει παίξει στην τηλεόραση με επιτυχία, της είχε προτείνει να παίξει σε ένα σίριαλ μαζί του. Πήγε να τον συναντήσει, έκλεισε την πόρτα, έβγαλε το παντελόνι του, κατέβασε το σώβρακο και της έδειχνε… Και του λέει “τι είναι αυτά τα πράγματα;”, της απάντησε “έλα μωρέ, μεταξύ μας είμαστε”. Του έδωσε ένα χαστούκι και σηκώθηκε και έφυγε”.

Guest συμμετοχή στη νέα παράσταση του Βασίλη Μπισμπίκη “Τα κόκκινα φανάρια”

Επιπλέον, η Εύα Κουμαριανού αποκάλυψε πως θα κάνει guest συμμετοχή στη νέα παράσταση του Βασίλη Μπισμπίκη “Τα κόκκινα φανάρια”, μία queer εκδοχή του γνωστού έργου του Αλέκου Γαλανού, που μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο το 1963 με την Τζένη Καρέζη. Όπως ανέφερε η κα Κουμαριανού, ο Βασίλης Μπισμπίκης της πρότεινε να κάνει μια εμφάνιση με εκείνη να απαντά: “Μου λέει “Θα μου κάνεις την τιμή;”. Του απάντησα εγώ θα σου κάνω την τιμή; Εσύ μου κάνεις τη μεγάλη τιμή να παίξω στην παράστασή σου. Ο Μπισμπίκης είναι πολύ καλό παιδί, πολύ καλός ηθοποιός και όποιος πει τίποτα κακό θα του βγάλω το μάτι” .

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ALPHA:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ