Η Πόλη της Νέας Υόρκης: Ανακοινώνει την εντολή εμβολιασμού covid-19 για τους εργοδότες του ιδιωτικού τομέα

Η Πόλη της Νέας Υόρκης: Ο Δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μπιλ ντε Μπλάζιο είπε ότι η εντολή έχει προγραμματιστεί να τεθεί σε ισχύ στις 27 Δεκεμβρίου. «Εμείς στη Νέα Υόρκη αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε μια προληπτική απεργία για να κάνουμε πραγματικά κάτι τολμηρό για να σταματήσουμε την περαιτέρω ανάπτυξη της covid και τους κινδύνους που προκαλεί σε όλους μας», είπε ο Bill de Blasio, σύμφωνα με το Associated Press. –Οι εργοδότες του κλάδου στη Νέα Υόρκη θα καλύπτονται από αυτήν την εντολή εμβολίου από τις 27 Δεκεμβρίου.”

Μιλώντας κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο “Morning Joe” του MSNBC, ο de Blasio υπερασπίστηκε την απόφασή του, λέγοντας ότι “Έχουμε την omicron ως νέο παράγοντα, έχουμε τον ψυχρότερο καιρό, που θα δημιουργήσει πραγματικά πρόσθετες προκλήσεις με την παραλλαγή delta , και έχουμε εορταστικές συγκεντρώσεις.”

Η απαίτηση εμβολιασμού για τους εργοδότες του ιδιωτικού τομέα είναι μια επέκταση της ήδη υπάρχουσας εντολής εμβολίων της πόλης, η οποία ισχύει επί του παρόντος για όλους τους υπαλλήλους της πόλης, συμπεριλαμβανομένων των εργαζομένων σε νοσοκομεία και γηροκομεία και υπαλλήλους της πόλης, συμπεριλαμβανομένων δασκάλων, αστυνομικών και πυροσβεστών, αναφέρει το The Hill. Την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκε εντολή εμβολιασμού για υπαλλήλους ιδιωτικών και θρησκευτικών σχολείων.

Ο ντε Μπλάζιο είπε ότι αναμένει από τη νέα εντολή να επιβιώσει τυχόν νομικών προκλήσεων. Ένας εκπρόσωπος του Δημάρχου είπε ότι η εντολή του ιδιωτικού τομέα θα ισχύει για περίπου 184.000 επιχειρήσεις.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here