To πρώτο τρέιλερ για το reunion του Χάρι Πότερ μας γεμίζει νοσταλγία


Το ιστορικό reunion με τίτλο «Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts» θα μεταδοθεί ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

To HBO Max έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser τρέιλερ για το μαγικό reunion του Χάρι Πότερ, με τίτλο Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts.

Στo σύντομο βίντεο, βλέπουμε τους γνωστούς μας ήρωες να λαμβάνουν μια ειδική πρόσκληση για να επιστρέψουν στο Hogwarts, χωρίς να αποκαλύπτονται περισσότερες πληροφορίες. Και μόνο αυτό όμως, αρκεί για να γεμίσει νοσταλγία τους φαν του διάσημου μάγου της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ.

Το reunion γίνεται με αφορμή τη συμπλήρωση των 20 χρόνων από την πρώτη ταινία του franchise, Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος και θα ακολουθήσει τη λογική του σπέσιαλ επεισοδίου των Friends. Δηλαδή, πρωταγωνιστές και ηθοποιοί που συμμετείχαν στις ταινίες θα επιστρέψουν στο original πλατό του Hogwarts όπου θα συζητήσουν και θα μοιραστούν αναμνήσεις, εμπειρίες και ιστορίες μπροστά και πίσω από τις κάμερες, χωρίς να ακολουθούν κάποιο σενάριο.

Στο επετειακό event θα δούμε να ξανασμίγουν οι τρεις πρωταγωνιστές: Ντάνιελ Ράντκλιφ (Χάρι Πότερ), Ρούπερτ Γκριντ (Ρον) και Εμα Γουάτσον (Ερμιόνη), όπως και οι ηθοποιοί: Ελενα Μπόναμ Κάρτερ, Ρόμπι Κόλτρεϊν, Ρέιφ Φάινς, Τζέισον Αϊζακς, Γκάρι Ολντμαν, Ιμέλντα Στόντον, Τομ Φέλντον, Τζέιμς και Ολιβερ Φελπς, Μαρκ Γουίλιαμς, Μπόνι Ράιτ, Άλφρεντ Ινοκ, Μάθιου Λούις, Εβάνα Λιντς και Ίαν Χαρτ. Το «παρών» θα δώσει και ο Κρις Κολόμπους, σκηνοθέτης των δύο πρώτων ταινιών του franchise, ο οποίος θα υπογράψει και τη σκηνοθεσία του reunion.

Το επεισόδιο θα κάνει πρεμιέρα την Πρωτοχρονιά του 2022 στο ΗΒΟ Μax.

Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος, που αποτέλεσε πιστή μεταφορά του ομότιτλου βιβλίου, γνώρισε σαρωτική επιτυχία. Τη χρονιά της κυκλοφορίας της έγινε η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία τόσο στην Αμερική όσο και παγκοσμίως. Το 2001 ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία όλων των εποχών ενώ σήμερα καταλαμβάνει την 47η θέση. Αυτό οδήγησε στην κινηματογραφική προσαρμογή και των υπόλοιπων βιβλίων της σειράς και στη δημιουργία ενός ολόκληρου σύμπαντος Χάρι Πότερ που κατέχει τη δική του ξεχωριστή θέση στη σύγχρονη ποπ κουλτούρα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ