Κώστας Μαρτάκης: Μίλησε για την κατάθλιψη του lockdown στον Γρηγόρη Αρναούτογλου


Ο αγαπημένος τραγουδιστής Κώστας Μαρτάκης ήταν καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή The 2Night Show.

Εκεί μίλησε για την ψυχολογική του κατάσταση στο προηγούμενο lockdown, ενώ αναφέρθηκε επίσης στην Ιωάννα Μαλέσκου και την πρόταση που απέρριψε να συμμετάσχει στο Love It. Επίσης, μίλησε για την συμπερίληψή του στους 25 πιο γοητευτικούς άνδρες σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην συνάντηση που είχε με την Μόνικα Μπελούτσι και τον γοητευτικό πρώην σύζυγό της, Βινσέν Κασέλ.

Κώστας Μαρτάκης: Πόσο του στοίχισε το lockdown;

Αρχικά, εξήγησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου γιατί δεν βρίσκεται φέτος σε κάποιο νυχτερινό κέντρο: “Επαγγελματικά επειδή πέρασα σαν κατάθλιψη, απογοήτευση, πριν από το lockdown που είχαμε ετοιμαστεί για εμφανίσεις στο μαγαζί και στην Παριζιάνα και μας κόψανε, δεν θέλω να βάλω τον εαυτό μου στη διαδικασία να μπω στην ψυχολογία του τραγουδάω πάλι μόνιμα σε κάποιο μαγαζί και να μας κλείσουν. Νομίζω ότι δεν θα το αντέξω ψυχολογικά”. Όσο για την απόρριψη της πρότασης της Ιωάννας Μαλέσκου για την εκπομπή της, ο τραγουδιστής επεσήμανε πως: “Έπεσε σαν ιδέα, βρεθήκαμε με την Ιωάννα, μιλήσαμε αλλά δεν ήταν αυτό που ήθελα να κάνω τηλεοπτικά. Θέλω να περνάω καλά με την ομάδα. Με τη συγκεκριμένη ομάδα δεν θα ήμουν αυτό που ήθελα να είμαι, θα ήμουν περιττό στοιχείο. Γενικά με τον ΣΚΑΪ κάνω συζητήσεις για διάφορα projects. Φλερτάρω με την τηλεόραση. Θέλω να κάνω κάτι να περνάω καλά. Στα Καλημερούδια ήμασταν τόσο ωραία παρέα όλη η ομάδα. Πηγαίναμε σαν να ήταν πενταήμερη”.

Τι σημαίνει η εμφάνιση για τον Κώστα Μαρτάκη;

Σε σχέση με την εμφάνιση, ο διαχρονικά γοητευτικός Κώστας Μαρτάκης ήταν αρκετά προσγειωμένος: “Δεν φανταζόμουν ότι θα με ψηφίσει κόσμος για να είμαι στους 25 πιο σέξι άνδρες στον κόσμο. Ήμουν στον 19. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι από κάτω μου είχα τον Ενρίκε Ινγκλέσιας. Άρα κάτι κάνω καλά!. Πολλές φορές μαλώνω τους φίλους μου. Είναι διαφορετικό το ωραίο και άλλο το γοητευτικό. Έχω γνωρίσει τη Μόνικα Μπελούτσι με τον προηγούμενο άντρα της, ήταν τόσο γοητευτικός που δεν είναι και τόσο όμορφος. Κάποια στιγμή με κέρδισε εκείνος, σε κέρδιζε με την ομιλία του. Η εμφάνισή μου με βοήθησε πάρα πολύ στην καριέρα μου ώστε να ανοίξουν οι πόρτες όμως όσο εύκολα άνοιξαν τόσο άκουγα πολύ στις αρχές “ωραίος είναι αλλά δεν τραγουδάει”.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ