Ξανθός αδειάζει Ηλιόπουλο και διαψεύδει Γιαννάκο για τις ΜΕΘ


Ο πρώην υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Ξανθός, διέψευσε τις καταγγελίες του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ για τις ΜΕΘ

Σε διαφορετικό μήκος κύματος από τον εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσο Ηλιόπουλο, όσον αφορά το θέμα που δημιουργήθηκε από τις καταγγελίες του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, που διαψεύστηκαν από το υπουργείο Υγείας, κινήθηκε ο πρώην υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Ξανθός.

Μιλώντας στο Kontra και ερωτηθείς για το αν υπάρχουν κλίνες ΜΕΘ που κρατούνται ως «καβάτζα» ο κ. Ξανθός απάντησε «κατά την άποψή μου δεν συμβαίνει αυτό το πράγμα».

Ο διάλογος του Ανδρέα Ξανθού με τον δημοσιογράφο

Δημοσιογράφος: Πριν πάμε λοιπόν στη στελέχωση των ΜΕΘ γιατί και αυτό είναι μία μεγάλη συζήτηση να πάμε στις καταγγελίες των εκπροσώπων της ΠΟΕΔΗΝ και της ΟΕΝΓΕ και θέλω να σας ρωτήσω επειδή και εσείς είστε στα νοσοκομεία δεν τελείωσε η σχέση σας είστε νοσοκομειακός γιατρός δεν τελείωσε η σχέση σας με τα νοσοκομεία επειδή φύγατε από την οδό Αριστοτέλους μπορεί να υπάρχουν 47 ή λιγότερες, περισσότερες δεν ξέρω κλίνες ΜΕΘ λειτουργικές που να τις κρατάνε καβάτζα;

Ξανθός: Αυτό υπερβαίνει κάθε λογική, δεν θεωρώ ότι μπορεί να υπάρχει και δεν θέλω να πιστέψω ότι μπορεί να υπάρξει. Κατά την άποψή μου δεν συμβαίνει αυτό το πράγμα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αλλο τι πιθανολογεις,αλλο τι πιστευεις και αλλο τα πρακτικα μαθηματικα.Ουτε συναρτησεις ουτε πιθανοτητες.Δυο πραξεις,προσθεση και αφαιρεση.Ουτε καν τεσσερις[για τους μυημενους]Αντε γεια.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ