Σασμός 9/12: Ο κλοιός στενεύει επικίνδυνα για τον Μαθιό στο αποψινό επεισόδιο [trailer]

Ένα ακόμη επεισόδιο για την αγαπημένη σειρά του Alpha Σασμός προβάλλεται απόψε στις 21:00, με τις εξελίξεις να προμηνύονται καθηλωτικές.

Η αστυνομία γνωρίζει πλέον ποιος είναι ο δολοφόνος του Στεφανή, ενώ υποψιάζεται πως είχε συνεργό. Πώς θα διαχειριστούν αυτές τις πληροφορίες η Καλλιόπη, η Βασιλική αλλά και ο Αστέρης; Ο Μαθιός πρόκειται να ομολογήσει και να παραδοθεί ή μήπως σχεδιάζει να φύγει, έτσι ώστε να αποφύγει να αντιμετωπίσει το στίγμα και τις συνέπειες της πράξης του;

Σασμός 9/12: Τι θα δούμε απόψε στην δραματική σειρά;

Και το αποψινό επεισόδιο είναι γεμάτο σασπένς και αγωνία. Από τη μία μεριά, ο Άγγελος που υποπτεύεται την Καλλιόπη και δεν πιστεύει ούτε λέξη από όσα του έχει πει για την μητέρα του, συναντά και πάλι την Στέλλα και φλερτάρει μαζί της ανοιχτά. Στο άλλο στρατόπεδο, η Καλλιόπη γνωρίζει πλέον τι έχει συμβεί με τον φόνο του Στεφανή. Ξέρει ότι ο γιος της είναι μπλεγμένος στο φονικό και αυτό της έχει στοιχήσει πάρα πολύ ψυχολογικά. Ωστόσο, αυτό που την βασανίζει ακόμη περισσότερο είναι το κίνητρο του Μαθιού. Υποπτεύεται μάλιστα ότι η Βασιλική έχει βάλει το χέρι της στην δολοφονία και γι’ αυτό πηγαίνει από το σπίτι της για να την αντιμετωπίσει.

Η αστυνομία έχει και εκείνη αμφιβολίες ως προς το αν ο Μαθιός έδρασε μόνος του ή αν είχε συνεργό. Και γι’ αυτούς η Βασιλική είναι ιδιαίτερα ένοχη και θέλουν να μάθουν αν όντως ενεπλάκη ως συναυτουργός στον φόνο. Για την ώρα, όμως, επισκέπτονται το σπίτι του Μαθιού με ένταλμα ερεύνης και τους ανοίγει την πόρτα η Καλλιόπη. Ο Αστέρης ενημερώνει τον Μαθιό για την επίσκεψη των αστυνομικών. Θα πάει στο σπίτι του για να τους αντιμετωπίσει ή όχι; Μείνετε συντονισμένοι στην τηλεόραση του Alpha και απολαύστε ένα ακόμη συναρπαστικό επεισόδιο της σειράς που έχουν αγαπήσει όλοι οι τηλεθεατές την φετινή σεζόν!

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here