Ελληνικό Φιλοσοφικό Φόρουμ: Online webinar με τον δήμαρχο Σπάρτης, Πέτρο Δούκα, απόψε στις 21:00


Μια συναρπαστική διαδυκτιακή συζήτηση με θέμα τη Δημοκρατία και τον Ρεπουμπλικανισμό διοργανώνει απόψε στις 21:00 το Ελληνικό Φιλοσοφικό Φόρουμ. 

Κεντρικός ομιλητής του webinar θα είναι ο δήμαρχος Σπάρτης και πρώην Υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Πέτρος Δούκας ενώ στον συντονισμό της συζήτησης θα βρίσκεται ο καθ. Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Χαράλαμπος Παπαγεωργίου.

Tο meeting θα διεξαχθεί μέσω Zoom και η συμμετοχή σε αυτό είναι δωρεάν για όλους μέσω του link: https://us06web.zoom.us/j/82611324068?pwd=UzliZ2ovVUs0cXBWU2VoUHRodVM0QT09

Το Ελληνικό Φιλοσοφικό Φόρουμ «γεννήθηκε» το 2020 από τον Κωνσταντίνο Π. Γιώτη με όραμα να αλλάξει τον κόσμο και να συμβάλει ενεργά στην υγεία- ψυχική και σωματική- όλων των ανθρώπων, σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Στα online σεμινάρια του Ελληνικού Φιλοσοφικού Φόρουμ συμμετέχουν γνωστοί καθηγητές φιλοσοφίας, επιστήμης και επιχειρηματικότητας ενώ κύριος σκοπός του Συλλόγου είναι να παράσχει μια απλοποιημένη προσέγγιση και κατανόηση της φιλοσοφίας (αισθητική, ηθική) η οποία θα βελτιώσει την ποιότητα της ζωής του ατόμου με απώτερο στόχο την ευδαιμονία.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ