Χάσκι επέστρεψε σπίτι του μετά από 18 μήνες διανύοντας χιλιάδες χιλιόμετρα (vid)


Κανείς δεν ξέρει πώς ένα χάσκι κατάφερε να διανύσει την απόσταση των χιλιάδων χιλιομέτρων από τη Νέα Υόρκη στην Τάμπα της Φλόριντα για να επιστρέψει στην οικογένειά του μετά από μια περιπλάνηση 18 ολόκληρων μηνών.

Για την οικογένεια Willis, ο Σινάτρα είναι μια ολοζώντανη ανάμνηση της κόρης τους Zion Willis, η οποία έπεσε νεκρή σε ηλικία 16 ετών σε τραγικό ατύχημα με όπλα τον Νοέμβριο του 2015. «Ήταν πολύ δεμένοι» λέει ο πατέρας της. «Και οι δύο πεισματάρηδες, και οι δύο γεμάτοι ενέργεια».

Η οικογένεια υιοθέτησε τον Σινάτρα όταν ήταν δύο μηνών. Τον Μάρτιο του 2017 έφυγε από το σπίτι και χάθηκε… Οι Willis είχαν πάψει να ελπίζουν έως ότου…

Τον σκύλο βρήκε μια 13χρονη ενώ έτρεχε μία μέρα προς τη στάση του λεωφορείου, στο προάστιο Σέφνερ της Τάμπα, στη Φλόριντα. Η μαμά και η αδελφή της πήραν τον σκύλο στο σπίτι και άρχισαν να ψάχνουν για την οικογένειά του. Στο κτηνιατρείο αναζητήθηκε το τσιπ του Σινάτρα και τότε βρέθηκε συνδεδεμένος με το όνομα Willis Les. Ψάχνοντας στο Facebook, η Denise Verrill βρήκε κάποιον Lesmore Willis Jr., αλλά βλέποντας πως ζει στο Μπρούκλιν σκέφτηκε πως είναι μάλλον αδύνατον να είναι αυτός. «Είπαμε, έτσι, στην τύχη, να τον ψάξουμε» εξηγεί.

Έγραψε λοιπόν «Μήπως έχετε χάσκι;» και προς μεγάλη της έκπληξη έλαβε απάντηση από τον Willis, ο οποίος της έστειλε και φωτογραφία του Σινάτρα. Για τον σκανταλιάρη Σινάτρα άρχιζε το ταξίδι της επιστροφής.



ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ