Γρηγόρης Αρναούτογλου: Έπασχα από ανηδονία – Απατούσα πάρα πολύ [vid]

Καλεσμένος στο «Ενώπιος Ενωπίω» το βράδυ της Πέμπτης (9/12) βρέθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης. Ο παρουσιαστής μίλησε για την προσωπική του ζωή, την περιπέτεια με τα κιλά του και για την επαγγελματική του σταδιοδρομία.

Για την προσπάθειά του να χάσει βάρος, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε: «Η πιο δύσκολη ημέρα της ζωής μου έχει να κάνει με την προσπάθεια να χάσω κιλά. Είναι κάτι που με πονάει. Αποφάσισα να κάνω μια επέμβαση, βρέθηκα σε έναν πλαστικό χειρουργό και μου είπε θα με βοηθήσει και μου έδωσε ένα χάπι που θα μου κόψει την όρεξη. Το παίρνω και αλλάζει η ζωή μου, από τη μια πολύ θετικά γιατί σταματάω να τρώω και αρχίζω και χάνω κιλά, και από την άλλη είχα πάρα πολλά νεύρα». «Αποκορύφωμα μια νύχτα, ενώ παίζαμε χαρτιά έγινα πολύ επιθετικός μέχρι να χτυπήσω έναν άνθρωπο, επικράτησε μια τρέλα, μαλώνω στο δρόμο, φτάνω στο ραδιόφωνο, γίνομαι επιθετικός ακόμη και με τη σύντροφο μου, δεν καταλάβαινε ότι είμαι εγώ. Τότε βλέπει στις ενδείξεις του φαρμάκου ότι γράφει ότι υπάρχει περίπτωση να σας ανοίξει νευρώνες του εγκεφάλου σας που δεν τους ξέρατε, και εκεί παθαίνω σοκ. Το πέταξα και είπα δεν με ενδιαφέρει πλέον να χάσω κιλά».

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Έπασχα από ανηδονία

«Έπασχα από ανηδονία, κάτι που ανακάλυψα όταν έκανα ψυχοθεραπεία. Ενώ έκανα έναν τεράστιο αγώνα να κατακτήσω κάτι, τη στιγμή που το κατακτούσα είχε τελειώσει για μένα. Αντί να το απολαύσω και να το χαρώ δεν καταλάβαινα τι ακριβώς ζούσα. Εγώ 17 χρονών μπήκα στην τηλεόραση, είμαι 30 χρόνια στην τηλεόραση, όλη μου τη ζωή πρόσεχα και το παραμικρό να μην δώσω δικαίωμα. Ακόμα και τις περιόδους που λίγο ή πολύ την “άκουσα”. Σε μια ηλικία 30 ετών είχα 25 χιλιάδες άτομα κοντά μου σε μια τηλεοπτική εκπομπή», είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Απατούσα πάρα πολύ, δεν μπορούσα να μείνω στη σχέση

Παράλληλα, ο παρουσιαστής μίλησε και για το γεγονός ότι ήταν “άπιστος” μέχρι τα 40 του έτη. «Απατούσα πάρα πολύ, δεν μπορούσα να μείνω στη σχέση, ήμουν ένα δύο μήνες στη σχέση και κουραζόμουν και πνιγόμουν, και έμπαινα σε μια διαδικασία να απατήσω, για να τελειώσει δεν ήμουν συνεπής. Μετά τα 40 μου άλλαξε όλη ιστορία. Κατάλαβα το να απατάς δημιουργεί ένα τεράστιο θέμα στον ίδιο σου τον εαυτό», αποκάλυψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ακολουθεί βίντεο:

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here