Μπέττυ Μαγγίρα: Καλεσμένη στον Θέμη Γεωργαντά μίλησε για την κόντρα με την Κατερίνα Καινούργιου

Η αγαπημένη παρουσιάστρια Μπέττυ Μαγγίρα ήταν χτες βράδυ καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά, στην εκπομπή του Open TV, “After Dark”. Εκεί μίλησε με τον Θέμη για όλους και για όλα. Όπως ήταν φυσικό, το ενδιαφέρον σχεδόν μονοπώλησε η πρόσφατη κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Μπέττυ και την Κατερίνα Καινούργιου. Το πρώην μοντέλο δεν θέλησε να αφήσει τίποτε αναπάντητο και μάλιστα ήταν ιδιαίτερα συνειδητοποιημένη στις απαντήσεις της. Ξεκαθάρισε πως δεν υπήρχε οποιοσδήποτε δόλους, ούτε είχε κανένα πρόβλημα με την Κατερίνα ώστε να την “κοροϊδέψει” on air.

Μπέττυ Μαγγίρα: Σύμπτωση η αναφορά στο Παρίσι

“Κοίταξε, κάθε μέρα κάνουμε χιουμοριστικά τρέιλερ. Αν κάποιος θα έπρεπε να παρεξηγηθεί θα έπρεπε να ήταν η Κατερίνα Ζαρίφη που της πήρα το “Πελούσια”. Και που να το ξέρω εγώ ότι θα πάει η Κατερίνα Καινούργιου στο Παρίσι; Κατ’ αρχάς τα τρέιλερ γυρίζονται αμέσως μετά την εκπομπή. Την Πέμπτη μπαίναμε σε ένα τζετ να τους πάω, υποτίθεται, τριήμερο. Παίζει αυτό την Παρασκευή. Την Παρασκευή έπρεπε να γυρίσουμε ένα τρέιλερ για το Σαββατοκύριακο και την εκπομπή της Δευτέρας. Αυτά γυρίζονται σε green box. Τι είναι το green box; Είναι ένα κουτί που μπορείς να βάλεις ότι θέλεις από πίσω. Να βάλεις έναν ουρανοξύστη, ένα να κάνεις ότι πετάς, να κάνεις ότι χτυπιέσαι, οτιδήποτε. Η Αθηνά είπε να πάμε στη Νέα Υόρκη αλλά εγώ είπα να βάλουμε το Παρίσι, γιατί είναι η αγαπημένη μου πόλη, το λατρεύω. Κάνω, λοιπόν, την ίδια κυρία που κάνω κάθε μέρα στα τρέιλερ και βγήκε ότι εγώ ξαφνικά πρέπει να απολογηθώ γιατί πήγα στο Παρίσι. Πραγματικά δεν ξέρω… Εννοείται ότι ήταν σύμπτωση και θεωρώ ότι αν είχε πρόβλημα με αυτό, έπρεπε να με πάρει τηλέφωνο η Κατερίνα και να μου το πει. Αν θεωρούσε ότι την προσέβαλα ή το έκανα γι’ αυτήν”. 

Όταν ρωτήθηκε για τον λόγο για τον οποίο θεωρεί ότι έχει προκληθεί όλος αυτός ο σάλος, η Μπέττυ Μαγγίρα ήταν επίσης κάθετη. Πιστεύει πως η ίδια η Κατερίνα Καινούργιου ενοχλήθηκε, επειδή είναι πεπεισμένη πως όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω της. Πιο συγκεκριμένα, επί του θέματος απάντησε: “Κοίταξε, η Κατερίνα είναι εγωκεντρική. Της αρέσει να ασχολούνται όλοι μαζί της. Δεν ξέρω γιατί έχει φάει τέτοιο κώλυμα. Και με το κουίζ έγινε το ίδιο! Είχαμε κάνει ένα κουίζ που δεν την πείραξε την επόμενη μέρα αλλά την πείραξε την μεθεπόμενη ξαφνικά. Ήταν πρώτα το κουίζ, μετά ήταν το Παρίσι και θα τριτώσει φαντάζομαι”.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here