Κρίσιμες στιγμές 11/12: Η πλοκή κορυφώνεται στο τρίτο επεισόδιο της μίνι σειράς του Μανούσου Μανουσάκη [trailer]

Το τρίτο επεισόδιο της μίνι σειράς “Κρίσιμες στιγμές” προβάλλεται απόψε. Πρόκειται για μαι σειρά που διαδραματίζεται την περίοδο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και με την γερμανική κατοχή να σκοτεινιάζει την Ελλάδα. Μια ακόμη εξαιρετική παραγωγή της ΕΡΤ 1 απόψε στις 22:00 και στην Ertflix, με πρωταγωνιστές τους αγαπημένους Άκη Σακελλαρίου και Τάνια Τρύπη. Παρακολουθήστε το τρίτο και προτελευταίο επεισόδιο και αφήστε την φαντασία σας να σας μεταφέρει σε μία άλλη εποχή.

Κρίσιμες στιγμές 11/12: Τι θα συμβεί απόψε;

Η πλοκή και στο αποψινό επεισόδιο αναμένεται καθηλωτική. Έχει προηγηθεί το σαμποτάζ στο κέντρο και έτσι οι Γερμανοί δεν μπορούν να συγκρατήσουν άλλο τον θυμό τους. Αυτό φυσικά πεισμώνει ακόμη περισσότερο τον Δημήτρη Καλλιγέρη και τον ωθεί στην αντιστασιακή δράση. Η γυναίκα του, η Ντόρα, θα βασανιστεί πολύ ψυχολογικά καθώς δεν ξέρει τι κάνει ο Δημήτρης τις ώρες που λείπει. Η αλήθεια, όμως, θα είναι καθαρτική για εκείνην. Ο σύζυγός της δεν την απατά, ούτε είναι μπλεγμένος κάπου άσχημα.

“Οι Γερμανοί αντιδρούν με αντίποινα στο σαμποτάζ στο κέντρο «Λουζιτάνια». Η βίαιη εισβολή στρατιωτών στο Πανεπιστήμιο, οι συλλήψεις και οι επιθέσεις σε φοιτητές είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι για τον Δημήτρη Καλλιγέρη. Παίρνει τη μεγάλη απόφαση να ενταχθεί στην αντίσταση. Η Δώρα δέχεται ένα μεγάλο σοκ, όταν βρίσκεται παρούσα σ’ ένα μπλόκο. Η οργάνωση προετοιμάζει απεργία των φοιτητών. Στο βουνό, ο Μανώλης έχει μπει για τα καλά στην αντιστασιακή δράση. Η Ντόρα παραξενεύεται πολύ όταν ο άντρας της τής προτείνει να ανοίξουν το σπίτι τους. Να καλέσει φίλες της για χαρτιά και εκείνος δικούς του φίλους για ουζάκι. Πιο πολύ την εκπλήσσει ο τρόπος. Δεν της το είπε. Το έγραψε. Το μυστήριο, κάποια στιγμή, λύνεται. Και την τρομάζει.”

“Κάποια μέρα ο άντρας της φεύγει και της λέει ότι δεν θα γυρίσει το βράδυ. Τη ζώνουνε τα μαύρα φίδια. Τον πιέζει και τελικά της το αποκαλύπτει. Ο Δημήτρης Καλλιγέρης, αυτός ο συντηρητικός αστός επιστήμονας, έχει οργανωθεί στην αντίσταση. Η Μαρία ανησυχεί συνεχώς για τον Μήτσο. Και όχι άδικα. Η οργάνωση στην οποία συμμετέχει προδίδεται. Ο Μήτσος συλλαμβάνεται και η Έλλη γλιτώνει την τελευταία στιγμή. Μέλημα όλων, τώρα, είναι να βρεθεί ο προδότης. Αυτό αναγκάζει τον Δημήτρη να επωμιστεί έναν πολύ δύσκολο ρόλο.”

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here