Πανδημία Covid-19: Ανάμεικτες κριτικές από τουρίστες και κατοίκους της Ουάσιγκτον DC για τον χειρισμό Μπάιντεν

Πανδημία Covid-19: Οι κάτοικοι της oμοσπονδιακής περιφέρειας της Ουάσιγκτον DC σχολιάζουν τον χειρισμό του Μπάιντεν για την πανδημία του κορωνοϊού Οι κάτοικοι και οι τουρίστες της oμοσπονδιακής περιφέρειας της Ουάσινγκτον DC αξιολογούν τον χειρισμό της πανδημίας από τον Μπάιντεν Κάτοικοι και τουρίστες έδωσαν μικτές αξιολογήσεις για τον χειρισμό της πανδημίας COVID-19 από τον Πρόεδρο Μπάιντεν.

«Θα τον βαθμολογούσα πολύ άσχημα», είπε ένας άντρας με το όνομα Έρικ στο Fox News. Ένας άλλος ονόματι Χοσέ είπε: «Είναι μόλις ένας χρόνος, αλλά νομίζω ότι θα μπορούσε να τα πάει καλύτερα».

Οι κάτοικοι και οι τουρίστες της oμοσπονδιακής περιφέρειας της Ουάσινγκτον DC αξιολογούν τον χειρισμό του Biden στο βίντεο της πανδημίας

Μια γυναίκα με το όνομα Νταϊάνα είπε: «Νομίζω ότι η πανδημία της COVID είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση και κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί, δεδομένου του τι κληρονόμησε από την κυβέρνηση Τραμπ».

Κατά την αποκάλυψη του «χειμερινού του σχεδίου COVID-19», ο Μπάιντεν είπε: «Θα πολεμήσουμε αυτήν την παραλλαγή με επιστήμη και ταχύτητα, όχι με χάος και σύγχυση». Μια γυναίκα με το όνομα Βίβιαν είπε ότι ο Μπάιντεν χειρίστηκε την πανδημία «όχι πολύ καλά». «Αλλά [εγώ] σίγουρα δεν υποστηρίζω άλλο lockdown ή δεν μου αρέσουν μελλοντικές πολιτικές που προσπαθεί να εφαρμόσει», συνέχισε.

Καθώς πλησιάζει ο χειμώνας, τα καθημερινά κρούσματα COVID-19 στις ΗΠΑ έχουν φτάσει σχεδόν τις 119.000. «Χρειαζόμαστε περισσότερες πληροφορίες, εκ των προτέρων πληροφορίες», είπε ένας άνδρας με το όνομα Τζον. «Ακούγαμε πολλά πράγματα που έλεγαν ψέματα και μας αποκρύπτουν», συνέχισε. «Λοιπόν, ξέρετε, να είστε πιο ειλικρινείς μαζί μας».

Οι υγειονομικοί υπάλληλοι της Βιρτζίνια ανέφεραν το πρώτο κρούσμα παραλλαγής όμικρον σε έναν ενήλικα κάτοικο την Πέμπτη στο βορειοδυτικό τμήμα της πολιτείας. Το Μέριλαντ κατέγραψε επίσης πρόσφατα μια περίπτωση όμικρον. Ωστόσο, δεν έχουν αναφερθεί περιπτώσεις της παραλλαγής όμικρον της covid-19 στην oμοσπονδιακή περιφέρεια της Ουάσινγκτον από το πρωί του Σαββάτου. «Λοιπόν, όσον αφορά την COVID, νιώθω ότι ο [Μπάιντεν] πρέπει να αναλάβει περισσότερη δράση και να είναι πιο πρακτικός με τα πράγματα και σίγουρα να μην αναγκάσει τους ανθρώπους να κάνουν εμβόλιο», είπε ένας άνδρας με το όνομα DeMarco στο Fox News.

Ο Wade, ο οποίος επισκεπτόταν την oμοσπονδιακή περιφέρεια της Ουάσινγκτον DC από την Καλιφόρνια, είπε: “Νομίζω ότι είναι μια δύσκολη στιγμή. Υπάρχουν πολλές προκλήσεις. Η προσπάθεια να περάσει τα νομοσχέδιά του από τη Γερουσία θα είναι δύσκολη, αλλά εγκρίνω όλα όσα προσπαθεί να κάνει.  «Πολλοί είπαν ότι ο Μπάιντεν υιοθέτησε ένα σκληρό σενάριο από την κυβέρνηση Τραμπ».

«Ξέρετε, κληρονόμησε μια ενδιαφέρουσα κατάσταση και την αντιμετώπισε κατά μέτωπο», είπε ένας άνδρας με το όνομα Chris στο Fox News. Ένας άλλος άνδρας, ο Μπάντι, είπε: “Αυτό που του παρέδωσε. Έχει κάνει μεγάλες βελτιώσεις, ειδικά με την εντολή της μάσκας.”

Δεν ήταν όλοι οι ερωτηθέντες από το Fox News ευχαριστημένοι με τις πολιτικές και τις εντολές του Μπάιντεν.

«Είναι ακραίος, αναγκάζοντας τους ανθρώπους να κάνουν πράγματα που δεν θέλουν να κάνουν», είπε μια γυναίκα.

Ο Έρικ είπε: «Δεν νομίζω ότι πρέπει να επιβάλλει τα εμβόλια για τους ανθρώπους… δεν είναι πραγματικά η θέση του να το κάνει».

Και ο Τζον είπε: “Φαίνεται ότι όλοι προσπαθούν να επιστρέψουν, αλλά όλες αυτές οι παραλλαγές που βγαίνουν δεν τους αφήνουν. Πρέπει να παρακολουθήσουν όλα αυτά τα πράγματα.”

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here