Γιάννης Πάριος: Συγκλονιστική ερμηνεία του “Σήμερα” από τον εξαιρετικό τραγουδιστή συνοδεία του Σταμάτη Σπανουδάκη


Ο Γιάννης Πάριος είναι μια εμβληματική προσωπικότητα στο ελληνικό τραγούδι. Με περισσότερα από 50 χρόνια καλλιτεχνικής πορείας στο ενεργητικό του, γνωρίζει πώς να συναρπάσει τον κόσμο με τις ερμηνείες του. Αυτό έκανε λοιπόν και χτες το βράδυ, καλεσμένος στην εκπομπή “Σπίτι με το MEGA”. Η εκπομπή ήταν αφιερωμένη στον τεράστιο μουσικοσυνθέτη, κ. Σταμάτη Σπανουδάκη. Όταν ερμήνευσε την εξαιρετική του επιτυχία “Σήμερα”, όλοι έμειναν άφωνοι. Το ταλέντο του είναι διάχυτο, ενώ η εκφραστικότητά του έχει εμπλουτιστεί ακόμη περισσότερο μέσα από την ωριμότητα όλων αυτών των ετών. Μπορείτε να δείτε την συγκλονιστική ερμηνεία του Γιάννη Πάριου εδώ.

Η ιστορία του Γιάννη Πάριου

Ο Γιάννης Πάριος γεννήθηκε στην Πάρο και η αγάπη του για το νησί είναι αδιαμφισβήτητη. Εξ ου και το όνομά του. Είναι σήμερα 75 ετών και το πραγματικό του όνομα είναι Γιάννης Βαρθακούρης. Είναι γνωστός ως ο τραγουδιστής του έρωτα, καθώς η αισθαντική του φωνή έχει συντροφεύσει ουκ ολίγα ειδύλλια για δεκαετίες. Ο ίδιος έχει παντρευτεί δύο φορές. Την πρώτη φορά με τη Ντίνα Μαρκοπούλου, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά. Ο ένας είναι ο γνωστός τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός και παρουσιαστής Χάρης Βαρθακούρης, ενώ ο άλλος είναι ο Θανάσης Βαρθακούρης. Τη δεύτερη φορά παντρεύτηκε με την ηθοποιό Σοφία Αλιμπέρτη, με την οποία έχει κάνει δύο παιδιά: τον Μιχαήλ-Άγγελο και τον Νικόλα Βαρθακούρη.

Τέλος αξίζει να αναφερθεί το πλούσιο κοινωνικό του έργο. Μέσα στο 2021 και ενώ το υγειονομικό σύστημα της χώρας αντιμετώπιζε προβλήματα λόγω της πανδημίας COVID-19, ο Γιάννης Πάριος προχώρησε στη δωρεά δύο κλινών ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Μεταξά του Πειραιά. Επιπλέον, ανακοίνωσε ότι τα έσοδα από το νέο του CD, όπως συμφώνησε με τη δισκογραφική του εταιρεία, θα διατεθούν επίσης στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ