Κυπαρισσία: Νεκρός στις φυλακές ο 39χρονος που κατηγορείται ότι «τσιμέντωσε» τη Μόνικα


Αυτοκτόνησε στο κελί του στις Φυλακές Ναυπλίου,ο κρατούμενος των φυλακών Ναυπλίου βρέθηκε στις 12.30 απαγχονισμένος εντός του κελιού του

Ο Ρουμάνος που είχε τσιμεντώσει τη γυναίκα του στην Κυπαρισσία βρέθηκε στις 12.30 απαγχονισμένος εντός του κελιού του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ο άνδρας μπήκε στην τουαλέτα και άνοιξε το νερό προκειμένου να υποθέσουν οι συγκρατούμενοί του ότι κάνει μπάνιο.

Στη συνέχεια έδεσε ένα σεντόνι στο παράθυρο και κρεμάστηκε. Να σημειωθεί ότι ο κρατούμενος για την δολοφονία της γυναίκας του στην Κυπαρισσία δεν είχε ζητήσει την βοήθεια ψυχολόγου των φυλακών.

Ο 39χρονος είχε συλληφθεί για την ανθρωποκτονία της συντρόφου του, η οποία αρχικά είχε δηλωθεί ως αγνοούμενη από την ξαδέρφη της στις 24/05/21 και το πτώμα της εντοπίστηκε στις 01/09/21 από τον ιδιοκτήτη της οικίας όπου διέμενα, στον προαύλιο χώρο, ο οποίος είχε καλυφθεί με τσιμέντο.

Μόνικα Γκιους: Ποια είναι η γυναίκα που είχε εξαφανιστεί;

Η 42χρονη Μόνικα Γκιους έμενε τα τελευταία είκοσι χρόνια στην περιοχή, εργαζόταν ως καθαρίστρια, φρόντιζε ηλικιωμένους, αλλά τελευταία ήταν άνεργη και αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Τα ίχνη της χάθηκαν ξαφνικά τον Φεβρουάριο, χωρίς κανείς να γνωρίζει την ακριβή ημέρα. Η εξαφάνισή της έγινε αντιληπτή από συγγενείς τέσσερις μήνες μετά. Η Μόνικα, όπως καταγγέλθηκε στην εκπομπή Φως στο Τούνελ, βίωνε συχνά ενδοοικογενειακή βία και από τον πρώην σύζυγο και πατέρα των τριών παιδιών της, αλλά και από τον σύντροφό της. Ο μεγαλύτερος γιος της που ζει στην Αγγλία, κατήγγειλε στην εκπομπή πως ο άνθρωπος αυτός την έστειλε στο νοσοκομείο με σπασμένο χέρι από το ξύλο.

Ο σύντροφος της όταν η Μόνικα εξαφανίστηκε, είπε σε κάποιους φίλους του, ότι θα έφευγε για τη Ρουμανία για μια καλύτερη δουλειά. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η Αγγελική Νικολούλησυνομίλησε με τον σύντροφο της, με τον ίδιο να αναφέρει πως η Μόνικα «ζει και βασιλεύει» και υπέδειξε κάποια άλλα πρόσωπα, που πιθανότατα γνωρίζουν που βρίσκεται. Δήλωσε, τέλος πρόθυμος να βοηθήσει στις έρευνες για τον εντοπισμό της.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ