Οργασμός σεξ ένταση: Εξασφαλίστε εντονότερους οργασμούς για την απόλυτη κορύφωση κάθε φορά


Ορισμένες φορές το ταξίδι είναι πιο πολύτιμο από τον προορισμό. Αυτό έχει μια βάση ως λογική. Ωστόσο, πολύ συχνά ο προορισμός αποτελεί την κορύφωση του ταξιδιού και με κάποιον τρόπο το συμπληρώνει μαγικά. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με τον οργασμό ως προορισμός. Σαφώς και η σεξουαλική επαφή ως ταξίδι είναι εξαιρετικά όμορφη εμπειρία για τον καθένα μας. Όμως, πάντοτε ο οργασμός ολοκληρώνει αυτή την εμπειρία με τον καλύτερο τρόπο. Δείτε λοιπόν πώς θα επιτύχετε πιο έντονους οργασμούς κάθε φορά!

Ανεβάστε τα προκαταρκτικά

Μια μελέτη στο περιοδικό Hormones and Behavior δείχνει ότι οι αυξήσεις στο «φάρμακο αγάπης» ωκυτοκίνη βοήθησαν τα ζευγάρια να έχουν πιο έντονους οργασμούς. Δεν απαιτεί συμπληρώματα για μεγάλη ώθηση στην ορμόνη, ωστόσο, καθώς οι μέσες αγκαλιές, οι αγκαλιές, τα φιλιά και οι δεσμεύσεις σας μπορούν να κάνουν το κόλπο. Φροντίστε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο δέσιμο μεταξύ σας ή να επεκτείνετε τις συνεδρίες σας πριν το σεξ για να βελτιώσετε τη σεξουαλική σας απόδοση.

Καθυστέρηση ικανοποίησης

Αντί να επιταχύνετε προς τη γραμμή του τερματισμού, η επιστήμη λέει ότι το να φτάνετε στο χείλος του οργασμού και στη συνέχεια να σταματήσετε – αλλιώς λέγεται άκρο – και να επαναφέρετε τον εαυτό σας στο σημείο κορύφωσης μπορεί να ενθαρρύνει καλύτερους, ισχυρότερους οργασμούς.

Άσκηση, Άσκηση, Άσκηση

Εγγραφείτε για έναν αγώνα 5K ή προγραμματίστε έναν αγώνα τένις. Η απλή πρόβλεψη ενός ανταγωνισμού προκαλεί αύξηση της τεστοστερόνης κατά 24% στις γυναίκες, σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Evolution and Human Behavior. Και οποιαδήποτε αύξηση σε αυτήν την ορμόνη αυξάνει επίσης τη λίμπιντο σας, γι’ αυτό θεωρήστε την ως win-win. Επιπλέον, η άσκηση διεγείρει τη ροή του αίματος στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, αυξάνοντας την επιθυμία και ανεβάζοντας τη διάθεσή σας.

Ανεβάστε τη θερμότητα

Πριν από το σεξ, κάντε ένα ζεστό μπάνιο ή εάν δεν έχετε χρόνο τοποθετήστε μια ζεστή πετσέτα πάνω από τον αιδοίο σας για λίγα λεπτά. Η θερμότητα ενισχύει τη ροή του αίματος στον κόλπο σας, οδηγώντας σε αυξημένη λίπανση και ευαισθησία.

Δοκιμάστε την Ταντρική Μέθοδο

Η αξιοποίηση της δύναμης της αναπνοής μπορεί να επιβραδύνει το μυαλό σας και να το κάνει υπερευαίσθητο στις αισθήσεις ολόκληρου του σώματος. Ανοίξτε τον εαυτό σας σε οργαστικές χαρές αναπνέοντας και λικνίζοντας μαζί και στη συνέχεια σφίγγοντας τους μύες του υπολογιστή σας πριν από το σεξ.

Πιείτε ένα Sex Tonic

Αφήστε ένα αρχαίο σεξουαλικό διεγερτικό να κάνει τα μαγικά του: Ζεστάνετε λίγο γάλα, προσθέστε μια πρέζα σαφράν και πιείτε. Το σαφράν, το οποίο απελευθερώνει την έντονη γεύση του όταν θερμαίνεται, θεωρείται αφροδισιακό εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Φορτίστε τις μπαταρίες σας

Οι γυναίκες που χρησιμοποιούν δονητές λένε ότι έχουν ευκολότερο χρόνο να φτάσουν σε οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ (χωρίς δονητές) με τον σύντροφό τους, σύμφωνα με μια έρευνα σε 1.656 γυναίκες που διεξήχθη από το Berman Women’s Wellness Center. Εάν είστε φιλικοί προς την τεχνολογία, δοκιμάστε ένα δονούμενο εξάρτημα “σφαίρα” που είναι αρκετά διακριτικό ώστε να χωράει στην τσέπη σας (ή στο λαιμό σας). Ή, βάλτε τον στη δράση με έναν από τους πολλούς δονητές ζευγαριών εκεί έξω.

Χτυπήστε τη βέλτιστη στιγμή

Κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων ημερών του κύκλου σας, τα επίπεδα τεστοστερόνης σας αυξάνονται, η λίμπιντο σας αυξάνεται και το στήθος και η κλειτορίδα σας γίνονται εξαιρετικά ευαίσθητα. Οι έντονοι οργασμοί μπορεί να συμβούν πιο εύκολα από ό,τι συνήθως και οι πολλαπλοί είναι πολύ πιο πιθανό. Οι ειδικοί προτείνουν επίσης να κάνετε το σεξ νωρίς το πρωί όταν οι άνδρες έχουν τα υψηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης ή το απόγευμα τα Σαββατοκύριακα όταν οι γυναίκες τείνουν να έχουν ωορρηξία.

Ανεβείτε για ένα γρήγορο

Για σεξ στα βιαστικά, τραβήξτε τη φούστα και βρείτε μια έρημη σκάλα. Εάν είστε πιο κοντήαπό τον άνδρα σας, σταθείτε ένα ή δύο βήματα πάνω από αυτόν. Αντιμετωπίστε τον ή στρίψτε προς το κιγκλίδωμα για να μπορέσει να μπει μέσα σας από πίσω. Πιάστε τη ράγα για μόχλευση και μην σκύβετε πολύ μακριά!

Δοκιμάστε μια νέα μέθοδο ρυθμού

Αυξήστε σημαντικά τις πιθανότητες κορύφωσης κατά τη διάρκεια του σεξ με την τεχνική ευθυγράμμισης της συνουσίας. Βάλτε τον σύντροφό σας να ξαπλώσει πάνω σας, με τη λεκάνη του ακριβώς πάνω από τη δική σας. Τυλίξτε τα πόδια σας γύρω από τους μηρούς του και κουνήστε απαλά. Σπρώξτε προς τα πάνω και προς τα εμπρός έτσι ώστε η κλειτορίδα σας να έρθει σε επαφή με τη βάση του πέους του. Η υπομονή είναι το κλειδί: Βρείτε τον ρυθμό σας και μείνετε σε αυτόν μέχρι να φτάσετε στον οργασμό.

 

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ