Γερμανία: Έπιασε τον άντρα της να την απατά από… κλήση για υπερβολική ταχύτητα


Αποκαλύφθηκε ότι απατούσε τη γυναίκα του αφού στάλθηκε στην ανυποψίαστη σύζυγο κλήση της τροχαίας με φωτογραφικά στοιχεία μιας άλλης γυναίκας να οδηγεί.

Η 36χρονη Γερμανίδα, που τότε δεν είχε καν δίπλωμα οδήγησης, εμφανίστηκε την Παρασκευή (10/12) ενώπιον του περιφερειακού δικαστηρίου του Ντίσελντορφ. Φέρεται ότι ξεπέρασε το όριο ταχύτητας ενώ οδηγούσε μέσα από τη σήραγγα Rheinufer στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Ωστόσο, αργότερα αποκαλύφθηκε ότι η φωτογραφία έδειχνε το αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει ο άντρας της, αλλά με μια άλλη γυναίκα στο τιμόνι, σύμφωνα με τη γερμανική Bild.

«Η πελάτισσά μου άνοιξε την ειδοποίηση για την κλήση στο σπίτι. Οδηγούσε στο τούνελ με 87 χλμ/ώρα αντί για 60 χλμ/ώρα που ήταν το ανώτατο όριο εκεί. Στη φωτογραφία είδε μια άλλη γυναίκα στο τιμόνι που είχε νοικιάσει ο άντρας της και ξαφνιάστηκε. Δεν είχε καν δίπλωμα οδήγησης εκείνη τη στιγμή» είπε στο δικαστήριο η δικηγόρος της 36χρονης. Η γυναίκα αθωώθηκε από τον δικαστή καθώς η 36χρονη είχε μικρή ομοιότητα με την οδηγό στο αμάξι.

Η άλλη γυναίκα βρίσκεται στο εξωτερικό και δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο. Όσο για τον… άτακτο σύζυγο; Παραδέχτηκε την απιστία του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ