Νέα Ζηλανδία: Άνδρας έκανε 10 φορές το εμβόλιο κατά του κορονοϊού με διαφορετικά ονόματα


Νέα Ζηλανδία: Μια απίστευτη ιστορία ήρθε στη δημοσιότητα, με έναν άνδρα να πληρώνεται από άλλα άτομα για να εμβολιαστεί!

Μπροστά σε ένα απίστευτο περιστατικό βρέθηκαν οι υγειονομικές Αρχές της Νέας Ζηλανδίας όταν αντιλήφθηκαν ότι ένας άνδρας εμβολιάστηκε κατά του του κορονοϊού 10 φορές μέσα σε μια μέρα για λογαριασμό άλλων!

Η Astrid Koornneef, διευθυντής ομάδας επιχειρήσεων για το εμβολιαστικό πρόγραμμα στη Νέα Ζηλανδία, δήλωσε ότι το Υπουργείο Υγείας της χώρας γνώριζε το θέμα και το έχει λάβει πολύ σοβαρά υπόψιν της.

«Ανησυχούμε πολύ για αυτήν την κατάσταση και συνεργαζόμαστε με τις αρμόδιες υπηρεσίες», είπε, σύμφωνα με τη New Zealand Herald. Το υπουργείο ωστόσο δεν διευκρίνισε πού ακριβώς στη χώρα συνέβη το περιστατικό.

Η αναπληρώτρια καθηγήτρια Helen Petousis-Harris χαρακτήρισε τη συμπεριφορά «απίστευτα εγωιστική» καθώς φέρεται ο άνδρας να πληρώθηκε είτε από μη εμβολιασμένους είτε από άτομα που φοβόντουσαν το εμβόλιο να το κάνει στο όνομά τους ώστε να πάρουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

«Ο άνδρας που πήρε πολλαπλές δόσεις του εμβολίου για τον COVID-19 είναι απίθανο να υποστεί σοβαρή βλάβη, αλλά πιθανόν να αισθανθεί χάλια την επόμενη μέρα από τις πολλές δόσεις», ανέφερε η Νεοζηλανδή καθηγήτρια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ