Χαλάνδρι: Ο 68χρονος οφθαλμίατρος μίλησε για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε


Χαλάνδρι: Τι ο 68χρονος οφθαλμίατρος για την επίθεση που δέχθηκε

Ο 68χρονος οφθαλμίατρος που δέχθηκε επίθεση, στο Χαλάνδρι, με όπλο από την πρώην σύντροφο του, με την οποία είχε αποκτήσει ένα παιδί, μίλησε για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε.

Ο οφθαλμίατρος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε πως αναρρώνει στο σπίτι του και πρόκειται να κάνει ακόμη μια επέμβαση τις επόμενες ημέρες.

Στο απόσπασμα της αποκλειστικής συνέντευξης που προβλήθηκε από την εκπομπή «Το Πρωινό», ο 68χρονος αναφέρεται μεταξύ άλλων, σε έναν πολύχρονο «εφιάλτη», όπως λέει που ζούσαν ο ίδιος και η οικογένεια του, για τις απειλές από την γυναίκα που τον πυροβόλησε και τον τραυμάτισε, αλλά και για το όπλο της επίθεσης, που αποκαλύπτει ότι το είχε δείξει στο παιδί τους εδώ και χρόνια η προφυλακισμένη γυναίκα, λέγοντας της ότι με αυτό θα επιτεθεί στον πατέρα της.

Ακόμη, ο γιατρός υποστηρίζει πως παρότι αναζήτησαν δικαστική και αστυνομική προστασία λόγω των απειλών που δεχόταν όλη η οικογένεια του και αυτή δεν παρασχέθηκε, ενώ μιλώντας για το παιδί λέει ότι ζει μαζί του καθώς η μητέρα του το είχε εγκαταλείψει και ότι αισθάνεται μεγάλη ασφάλεια στο οικογενειακό περιβάλλον του 68χρονου, που το έχει αγκαλιάσει με αγάπη.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ