Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου επικοινώνησε με τον Νίκο Ανδρουλάκη

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, επικοινώνησε τον νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη. 

Υπήρξε επικοινωνία μεταξύ της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, και του Νίκου Ανδρουλάκη.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχάρη τον κ. Ανδρουλάκη για την εκλογική του νίκη και εξέφρασε τις ευχές της για μια επιτυχημένη θητεία. Ο Νίκος Ανδρουλάκης, αφού την ευχαρίστησε, επισήμανε ότι μια ισχυρή παράταξη της σοσιαλδημοκρατίας είναι χρήσιμη για τη χώρα.

Ο Αλέξης Τσίπρας συνεχάρη τον Νίκο Ανδρουλάκη

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, επικοινώνησε με τον Νίκο Ανδρουλάκη, όπου και τον συνεχάρη για την εκλογή του στην ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής.

Κατά τη συζήτηση που είχαν ο κ. Τσίπρας ενημέρωσε τον κ. Ανδρουλάκη για τη πρωτοβουλία του να συναντηθεί με κοινωνικούς φορείς και κόμματα της δημοκρατικής αντιπολίτευσης για τη δραματική κατάσταση με τη πανδημία και τη κατάρρευση του ΕΣΥ και συμφώνησαν να τα πουν από κοντά το επόμενο διάστημα.

Επικοινωνία Κουτσούμπα – Ανδρουλάκη

Με τη σειρά του, ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, επίσης επικοινώνησε με τον νέο πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ κ. Ανδρουλάκη, συγχαίροντας τον για την εκλογή του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here