«Θεματοφύλακες του Συντάγματος»: Εισαγγελική έρευνα σε Αθηνα – Θεσσαλονίκη


«Θεματοφύλακες του Συντάγματος»: Παραγγέλθηκε εισαγγελική έρευνα για τη δράση τους που προβληματίζει τις Αρχές σε όλη την Ελλάδα

Άμεση παρέμβαση από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας προκάλεσε δημοσίευμα για τους αποκαλούμενους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος». Την ίδια στιγμή, ανάλογη έρευνα φαίνεται πως ανοίγει και στη Θεσσαλονίκη.

Με εντολή της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου βρίσκεται ξεκίνησε μεγάλη έρευνα στο στόχαστρο της οποίας έχει τεθεί η δράση της ομάδας Θεματοφύλακες του Συντάγματος, η οποία φέρεται να έχει δράση και σημεία του νομού Αττικής.

Ο εισαγγελέας θα διερευνήσει την διάπραξη αδικημάτων όπως αυτά της διέγερσης σε ανυπακοή, της αντιποίησης αρχής, της εγκληματικής οργάνωσης, της παράνομης πληροφορίας και της οπλοκατοχής.

Υπενθυμίζεται, ότι σε δημοσίευμα της Real News παρουσιάστηκαν φωτογραφίες της ομάδας αρνητών που αποκαλούνται «θεματοφύλακες του Συντάγματος», οι οποίοι, φέρονται να έχουν οργανώσει ακόμα και στρατιωτικού τύπου εκπαιδεύσεις με όπλα.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται απεικονίζονται συνολικά δέκα άτομα, οκτώ άνδρες και δύο γυναίκες, ντυμένα ομοιόμορφα με στρατιωτική παραλλαγή να κρατούν όπλα. Πρόκειται για πολεμικά όπλα, όπως αυτόματα Μ16 με οπλοβομβίδα, το στρατιωτικό τυφέκιο G3, ένα πολεμικό πιστόλι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι φωτογραφίες ελήφθησαν σε απομακρυσμένη περιοχή της κεντρικής Μακεδονίας. Μάλιστα, για τις εικόνες αυτές σύμφωνα με πληροφορίες έχει ξεκινήσει έρευνα από τις ειδικές υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ.

«Θεματοφύλακες του Συντάγματος»: Ποια είναι η «χωροφυλακή» και ποια η δράση της

Φορούν στρατιωτικούς μπερέδες, φωτογραφίζονται έξω από Αστυνομικό Τμήμα, δηλώνουν αρνητές των εμβολίων, υιοθετούν ρητορική που παραπέμπει σε εκείνη του Αρτέμη Σώρρα.

Ο λόγος για τους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» που έφτασαν στο σημείο να συλλάβουν το πρωί της Παρασκευής τον διευθυντή του Γυμνασίου του Αιγινίου Πιερίας. Λίγης ημέρες νωρίτερα είχαν εμφανιστεί σε κέντρο που διενεργούσε rapid test στη Θεσσαλονίκη, ζητώντας από τον υπεύθυνο να επιδείξει την άδεια λειτουργίας της «επιχείρησης».

Οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» αναπτύσσουν έντονη δραστηριότητα στα social media, προσπαθώντας να αντλήσουν υποστηρικτές.

Μάλιστα, διατηρούν την ιστοσελίδα epithesiellinwn-a120s.com, όπου περιγράφουν την «ιδεολογία» τους και «διαφημίζουν» τις δράσεις τους:

«Είμαστε Έλληνες πολίτες που θέλουμε να κάνουμε κάτι για τους Εαυτούς μας και τη χώρα μας. Δεν ανήκουμε σε κάποιο κόμμα ή κίνημα. Είμαστε απλοί, καθημερινοί άνθρωποι που, βλέποντας τα εγκλήματα που συμβαίνουν εδώ και χρόνια στην Ελλάδα, και ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, αποφασίσαμε να δράσουμε πρώτα ατομικά, και μετά συλλογικά, ώστε να ελευθερωθούμε και πάλι.

Το να δράσεις κι εσύ είναι απλό. Επικοινωνείς με κάποιον από τους Θεματοφύλακες της περιοχής σου (θα τους βρεις ΕΔΩ), και πηγαίνεις, μετά από την καθοδήγηση του Θεματοφύλακα, στο αστυνομικό τμήμα που ανήκεις για να καταθέσεις την αναφορά-καταγγελία-μήνυση εναντίον όλων αυτών που έχουν συμβάλει εδώ και δεκαετίες στο ξεπούλημα του Έθνους και την κατάλυση του Συντάγματος, και παρανομούν ασυστόλως εναντίον των πολιτών του Έθνους. Όλοι οι επίορκοι πολιτικοί και μέλη του συστήματος από το 2011 έχουν διαπράξει το κακούργημα της Εσχάτης Προδοσίας, έχοντας διαμελίσει και ξεπουλήσει την κυριαρχία της χώρας σε ξένα εδάφη.

Με αυτόν τον απλό τρόπο, γίνεσαι ξανά Έλληνας πολίτης, κατοχυρώνεις τα Συνταγματικά σου δικαιώματα (το Σύνταγμα είναι πάνω από κάθε Νόμο), είσαι υπεύθυνος πλέον του Εαυτού σου, και φυλάττεις το Σύνταγμα.

Εξαιρείσαι από μάσκες, πρόστιμα, τεστ, εμβόλια, και οτιδήποτε είναι Αντισυνταγματικό. Έχεις δικαίωμα και είσαι υποχρεωμένος, βάση της Ιερής Δήλωσης που υπέγραψες, να καταγγείλεις οτιδήποτε παράνομο δεις να γίνεται στην Ελλάδα σου.

Επειδή η ώρα να δράσεις είναι τώρα, και μόνο με βάση το Σύνταγμα μπορούμε να αντισταθούμε στις παρανομίες που καθημερινά συμβαίνουν στη χώρα, πάτα ΕΔΩ, επικοινώνησε με κάποιον Θεματοφύλακα ώστε να σε καθοδηγήσει, και έλα να πάρουμε την Ελλάδα πίσω.

Τα πολλά και μεγάλα λόγια τελείωσαν. Γινόμαστε ένα όλοι οι Έλληνες κάτω από την ομπρέλα του Συντάγματος. Ενημερώσου σωστά και δραστηριοποιήσου.

Γιατί μόνο με ατομική και συλλογική πρωτοβουλία, θα δούμε την Ελλάδα και τον Ελληνισμό να λάμπουν ξανά. Ήρθε ο καιρός να πάρουμε τη χώρα μας πίσω.

Θα δεις… μια μέρα θα ξυπνήσουμε στο καλύτερο αύριο που χτίζουμε τώρα!».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ