Γιώργος Τράγκας: Η τελευταία ανάρτησή του στο Facebook

Τι έγραφε ο Γιώργος Τράγκας στην τελευταία ανάρτηση, γνωστοποιώντας ότι νοσούσε από κορονοϊό

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό, όπως έγινε νωρίτερα γνωστό, τα ξημερώματα της Τρίτης.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η τελευταία ανάρτηση του Γιώργου Τράγκα στο Facebook μέσω της οποίας έκανε σε όλους γνωστό ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, ενώ σημείωνε ότι «θα επανερχόταν» ο ίδιος με τη σύζυγο του στο ραδιόφωνο με το πέρας της καραντίνας.

Η τελευταία ανάρτηση του Γιώργου Τράγκα

«Χορεύω τανγκό με τον COVID-19 που γελάει σαρδόνια με τα πρόστιμα του Μητσοτάκη

Χορεύοντας τανγκό με τον COVID-19, έχασα το βηματισμό μου ακούγοντας το πρόστιμο που έβαλε στους κατοίκους αυτής της χώρας άνω των 60 ετών, αν δεν εμβολιαστούν ταχύτατα! Ο ιός πήρε ένα σαρδόνιο ύφος και μου είπε: «Δεν θα αφήσει φράγκο στις τσέπες όλων των πολιτών. Δεν έχει καταλάβει ότι εγώ θα στριφογυρνώ ανάμεσά σας, είτε είστε εμβολιασμένοι, είτε είστε ανεμβολίαστοι».

Σε καραντίνα, μαζί με τη σύζυγό μου Μαρία Καρρά, διαπιστώσαμε ότι τα πραγματικά ζοριλίκια του COVID-19, ακολουθούν αμέλειες και φαιδρότητες. Παραδείγματος χάριν αυτό το κράτος, ενώ έχει τους διαβητικούς στις πρώτες ομάδες υψηλού κινδύνου, τους έχει εξαιρέσει από τα μονοκλωνικά αντισώματα. Βλέπετε ο κ. Μητσοτάκης στα θέματα Δημόσιας Υγείας συμπεριφέρεται ως «ψιλικατζής». Σε μια χώρα 10 εκατομμυρίων, παρέλαβε 2000 δόσεις μονοκλωνικών αντισωμάτων.

Κατά τα άλλα θα επανέλθουμε με τη Μαρία στο ραδιόφωνο (με τη βοήθεια του Υψίστου), μόλις τελειώσει η περίοδος της καραντίνας.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here