Τραγωδία στην Ουγγαρία: Αυτοκίνητο με μετανάστες έπεσε σε σπίτι μετά από καταδίωξη– Επτά νεκροί


Τραγική κατάληξη είχε η καταδίωξη αυτοκίνητου γεμάτου με μετανάστες στην Ουγγαρία – Το όχημα έπεσε σε σπίτι – Επτά οι νεκροί

Επτά νεκροί και τέσσερις τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός από το δυστύχημα με αυτοκίνητο γεμάτο με μετανάστες ο οδηγός του οποίου δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών να σταματήσει για έλεγχο στην Ουγγαρία.

Το δυστύχημα σημειώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας όταν το αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια της καταδίωξης έπεσε επάνω σε σπίτι στην πόλη Μοραχάλομ όπου πραγματοποιούσαν ελέγχους οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων ΜΤΙ ο οδηγός του αυτοκινήτου με τους μετανάστες, το οποίο είχε πινακίδες Σερβίας, αντί να πατήσει φρένο στο σήμα των αστυνομικών στην πόλη που βρίσκεται κοντά στα σύνορα Ουγγαρίας-Σερβίας πάτησε γκάζι.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν συνολικά 10 μετανάστες με προορισμό την πόλη Ζέγκεντ. Όπως μετέδωσε το ΜΤΙ το αυτοκίνητο μετά την πρόσκρουσή του στο σπίτι στη συνέχεια ανετράπη.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος περιλαμβάνεται στους τραυματίες, έχει συλληφθεί και αναμένεται να ασκηθούν διώξεις σε βάρος του τόσο για παράνομη μεταφορά μεταναστών όσο και για το τροχαίο δυστύχημα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ