Σεξ στατιστικά: Η αλήθεια για το σεξ μέσα από τους αριθμούς

Πότε είναι πιο ενεργοί στο σεξ οι άνθρωποι κατά μέσο όρο και πόσα λεπτά πρέπει να διαρκεί η επαφή; Το σεξ με αριθμούς ρίχνει φως σε πολλά τέτοια ερωτήματα, τα οποία λογικό είναι να σας απασχολούν. Εάν αισθάνεστε πως δε γνωρίζετε ορισμένα βασικά στοιχεία για το σεξ, ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και ανακαλύψτε τι συμβαίνει!

Το σεξ με αριθμούς

  • Οι άνθρωποι στα 20 τους είναι πιο δραστήριοι: Ενώ η έρευνα δείχνει ότι οι περισσότερες «πρώτες φορές» συμβαίνουν κατά τη διάρκεια των εφηβικών ετών, οι σεξουαλικές επαφές αυξάνονται σε περίπου 80 φορές το χρόνο για όσους βρίσκονται στην δεκαετία των 20. Ο μέσος όρος τείνει να πέσει σε 20 φορές το χρόνο μέχρι να φτάσετε στην ηλικία συνταξιοδότησης.
  • Το 13 είναι ο μαγικός αριθμός: Οι επτάωροι μαραθώνιοι σεξ μπορεί να είναι η εξαίρεση. Ωστόσο, οι περισσότεροι λένε ότι μεταξύ 7 και 13 λεπτών είναι ο «επιθυμητός» βέλτιστος χρόνος για διεισδυτικό σεξ.
  • Είναι αργή (σε θερμίδες) καύση: Οι ερευνητές λένε ότι ένα έντονο σεξ μπορεί να σας βοηθήσει να κάψετε έως και 5 θερμίδες ανά λεπτό. Επομένως, δεν αντικαθιστά τη συνδρομή στο γυμναστήριο, αλλά μπορεί να είναι συμπληρωματικό.
  • Το 70% των ανδρών παρακολουθούν πορνό…: Σε σύγκριση με μόλις το 33% των γυναικών. Οι γυναίκες τείνουν επίσης να συντονίζονται με τον σύντροφό τους, ενώ οι άνδρες είναι πιο χαρούμενοι όταν βλέπουν πορνό μόνοι τους.
  • Το σεξ περιόδου έχει τουλάχιστον 5 οφέλη: Το κατακόκκινο κύμα δεν χρειάζεται να σας εμποδίσει να απολαύσετε το σεξ, αν και υπάρχουν μερικές παρενέργειες που πρέπει να θυμάστε.
  • Η λίμπιντο του καθενός ποικίλλει: Επομένως, δεν υπάρχει τίποτε «φυσιολογικό» με το οποίο θα πρέπει να συγκρίνετε τον εαυτό σας ως προς το πόσο συχνά είστε απασχολημένοι.
  • Υπάρχει υπερβολική διάθεση για σεξ: Όπως εξηγούν οι ειδικοί, εάν οι σκέψεις (ή οι ενέργειες) του σεξ καταλαμβάνουν τις μέρες σας, ή σας αποσπούν την προσοχή, τότε είναι πιθανό να αναζητήσετε επαγγελματική βοήθεια.
  • Σεξουαλική ορμή + αυξημένα χρόνια ζωής = όχι σέξι συνδυασμός: Προσθέστε τη λίμπιντο στη λίστα με τα πράγματα που μειώνονται με την ηλικία. Οι σεξουαλικές ορμές των γυναικών είναι πιο πιθανό να χτυπηθούν από αυτές των ανδρών ομολόγων τους.
  • Εσωτερικά προβλήματα μπορεί να μετατρέψουν τη σεξουαλική σας ορμή σε μια ανώμαλη βόλτα: Τα πάντα, από φάρμακα (συνταγογραφούμενα ή άλλα) και ορμόνες έως ανησυχίες για την υγεία μπορούν να επηρεάσουν το αν έχετε διάθεση. Επομένως, εάν εσείς (ή ο σύντροφός σας) αισθάνεστε ότι δεν παίζετε, αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε ποιοι παράγοντες θα μπορούσαν να παίζουν.
  • Μπορείτε να κάνετε επανεκκίνηση της λίμπιντο: Εάν η σεξουαλική σας ορμή είναι σε κατάσταση διακύμανσης, από το μηδέν το ένα λεπτό στο 100 το επόμενο, μην πανικοβληθείτε. Απλές προσεγγίσεις, όπως τροποποιήσεις διατροφής και άσκηση, θα μπορούσαν να βοηθήσουν ακόμα και τα πράγματα να αποκατασταθούν.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here