Οικονόμου: Καθοριστική η συνεισφορά των Δήμων στη μάχη κατά του κορονοϊού


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σχολιάζοντας την τηλεδιάσκεψη Τσίπρα με την ΚΕΔΕ αναφέρθηκε στη συνεισφορά της τοπικής αυτοδιοίκησης στη μάχη κατά της πανδημίας.

Για διαρκή προσπάθεια, σε συνεργασία με τους Δήμους και τους φορείς των τοπικών κοινωνιών, έτσι ώστε να συνεχιστεί η μάχη κατά της πανδημίας του κορονοϊού κάνει λόγο σε δήλωσή του ο Γιάννης Οικονόμου. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προχώρησε σε αυτό το σχόλιο μετά την τηλεδιάσκεψη του Αλέξη Τσίπρα με την ΚΕΔΕ, στην οποία έστρεψε τα βέλη του κατά της κυβέρνησης για την πολιτική που ακολουθεί στην πανδημία και στο εμβολιαστικό σχέδιο.

«Η συνεισφορά των Δήμων και των τοπικών κοινωνιών στον αγώνα ενάντια στον κορονοϊό υπήρξε καθοριστική μέχρι σήμερα, οργανωμένα και συντεταγμένα, ως μέρος ενός ευρύτερου κυβερνητικού σχεδίου», ανέφερε ο κ. Οικονόμου και πρόσθεσε:

«Καθημερινά, εδώ και μήνες, 300 κινητά συνεργεία εμβολιασμού βρίσκονται σε όλη την επικράτεια, ενώ παράλληλα έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 32500 κατ’ οίκον εμβολιασμοί. Και η προσπάθεια συνεχίζεται: με πειθώ, με παροχή κάθε διευκόλυνσης, αλλά και με δύσκολες και, όταν απαιτείται, γενναίες αποφάσεις, γιατί αυτό απαιτεί η ευθύνη απέναντι στην κοινωνία και το δημόσιο συμφέρον».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ