Γιώργος Τράγκας: «Θα έκανε το εμβόλιο στη Γαλλία» – Τι ζήτησε η οικογένεια για την κηδεία


Στενός συνεργάτης του Γιώργου Τράγκα έδωσε διευκρινίσεις για τον εμβολιασμό του δημοσιογράφου αλλά και για την κηδεία του την Πέμπτη

Την Πέμπτη κα σε εκκλησία στην Κηφισιά θα πουν συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Τράγκα ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τρίτης μετά από μάχη με τον κορονοϊό.

Όπως διευκρίνισε ο στενός συνεργάτης του Γιώργου Τράγκα, Πάρις Κουρτζίδης, η εξόδιος ακολουθία για τον Γιώργο Τράγκα θα ψαλεί την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου στη 1 μετά το μεσημέρι στην Παναγία Ελευθερώτρια Κηφισιάς ενώ θα ακολουθήσει η ταφή του στο δημοτικό κοιμητήριο Κηφισιάς. «Αντί στεφάνων, η οικογένεια επιθυμεί δωρεά στην Κιβωτό του Κόσμου και στο ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ.» πρόσθεσε ο συνεργάτης του Γιώργου Τράγκα.

Ο κ. Κουρτίζδης μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Τετάρτης είπε ότι ο Γιώργος Τράγκας «δεν κόλλησε κορονοϊό σε κάποια παρέα ή αλλού αλλά από έναν συνεργάτη μας στον σταθμό, ο οποίος νοσούσε, ενώ ήταν εμβολιασμένος».

Ο συνεργάτης του Γιώργου Τράγκα υποστήριξε, επίσης, ότι οι μόνοι άνθρωποι από τον περίγυρο του δημοσιογράφου που δεν είχαν εμβολιαστεί πέραν του ίδιου ήταν η σύζυγος του και ο Γρηγόρης Πετράκος, «ο οποίος όμως δεν ερχόταν τακτικά στον ραδιοφωνικό σταθμό»

Σύμφωνα με τον κ. Κιουρτζίδη, τέλος, ο Γιώργος Τράγκας λίγες ημέρες πριν εισαχθεί στο νοσοκομείο του είχε πει ότι θα εμβολιαστεί έναντι του κορονοϊού, αλλά στην Γαλλία και όχι στην Ελλάδα, τονίζοντας μάλιστα πως θα έκανε και το εμβόλιο της Moderna.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ