Το παράξενο μήνυμα από τον πιλότο στο κινητό του επιβάτη την ώρα της πτήσης


Τον περασμένο Αύγουστο, ο JP Thorn ταξίδεψε με την αεροπορική εταιρεία Delta από την πρωτεύουσα της Μινεσότα, Σεντ Πολ με προορισμό το Σικάγο στις ΗΠΑ. Όταν το αεροσκάφος προσγειώθηκε, ο 27χρονος φοιτητής άνοιξε το κινητό του και διαπίστωσε πως είχε μήνυμα στο Grindr, μια εφαρμογή γνωριμιών για γκέι, από ένα άτομο που βρισκόταν εντός αεροπλάνου.

«Σε βλέπω, είσαι στην πτήση μου. Καλά να περάσεις στο Σικάγο», έλεγε το μήνυμα.

«Ήθελα να βγω από το αεροπλάνο το συντομότερο δυνατό», είπε ο νεαρός στη NY Post. Ψάχνοντας διαπίστωσε ότι το μήνυμα είχε σταλεί μισή ώρα πριν την προσγείωση και πως σύμφωνα με την εφαρμογή, ο αποστολέας βρισκόταν ελάχιστα μέτρα μακριά του. Στο δε προφίλ του υπήρχε μια φωτογραφία του ουρανού η οποία είχε ληφθεί μέσα από κόκπιτ αεροπλάνου. «Με βάση τα στοιχεία που είχα στα χέρια μου πίστεψα πως το μήνυμα μου το έστειλε ο πιλότος. Του απάντησα και μου είπε πως ήταν ένας από τους πιλότους».

Περιμένοντας να επιβιβαστεί στην επόμενη πτήση του, συνέχισε να ανταλλάσσει μηνύματα με τον πιλότο. «Με ρώτησε πως μου φάνηκε η πτήση. Ήταν μια κανονική συζήτηση. Του είπα πως δεν υπήρχαν αναταράξεις και μετά μου έκανε ένα σχετικό αστείο».

Όταν προσγειώθηκε στο Νάσβιλ διέγραψε από το κινητό του την εφαρμογή χάνοντας έτσι κάθε επαφή με τον πιλότο.

Την Κυριακή 25/11 δημοσίευσε screenshot της συνομιλίας τους στο Twitter το οποίο προκάλεσε αίσθηση συγκεντρώνοντας εκατοντάδες χιλιάδες «likes». «Πολλοί μου είπαν ότι έπρεπε να τον γνωρίσω γιατί οι πιλότοι βγάζουν πολλά χρήματα. Ήταν πολύ αστείο αυτό», είπε.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ