Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός προσφέρει στιγμές χαράς στους μαθητές των πυρόπληκτων περιοχών


Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, με πρωτοβουλία του Προέδρου του, Dr. Αντωνίου Αυγερινού, θα προσφέρει στιγμές χαράς, αγάπης και αισιοδοξίας σε μαθητές Νηπιαγωγείων και Δημοτικών των πυρόπληκτων περιοχών Πολυδενδρίου Αττικής και Βόρειας Εύβοιας.

Ειδικότερα, την Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2021, κλιμάκια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, αποτελούμενα από κοινωνικούς λειτουργούς και εθελοντές, θα βρίσκονται στο Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο Πολυδενδρίου Αττικής, όπου, μαζί με τους μαθητές, θα δημιουργήσουν όμορφες χριστουγεννιάτικες κάρτες και θα τις τοποθετήσουν στο Δένδρο των Ευχών, σε οικείο χώρο του σχολείο τους.

Αντίστοιχη δράση θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2021 έως την Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2021, στις πυρόπληκτες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας και συγκεκριμένα στα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία των Δήμων Μαντουδίου, ΛίμνηςΑγίας Άννας και ΙστιαίαςΑιδηψού. Σε όλους τους μαθητές των παραπάνω σχολείων θα προσφερθούν παιχνίδια και χριστουγεννιάτικα δώρα από τον Ε.Ε.Σ, με στόχο τη ψυχολογική ανάταση των παιδιών που βίωσαν τις καταστροφικές συνέπειες των πυρκαγιών του Αυγούστου.

Σημειώνεται ότι το κόστος των εκδηλώσεων θα καλυφθεί από το χρηματικό ποσό που έχει συγκεντρωθεί για την υποστήριξη των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ