Στα λευκά η Πάρνηθα – Εντυπωσιακές εικόνες με τα ελάφια


Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες από την Πάρνηθα με τα ελάφια να κάνουν βόλτα στο χιόνι

Χειμωνιάτικο είναι το σκηνικό του καιρού, με την Πάρνηθα να «ντύνεται» στα λευκά, από χθες λόγω της πυκνής χιονόπτωσης. Μάλιστα η κάμερα του Intime News κατέγραψε το μεσημέρι της Τετάρτης (15/12) πανέμορφες εικόνες με πάνω από ελαφάκια στο χιονισμένο τοπίο.

Δείτε φωτογραφίες στη Gallery:

Όπως εξήγησε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης οι πολικές αέριες μάζες από τη Ρωσία, έχουν δημιουργήσει σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, με τα φαινόμενα να εστιάζονται σε περιοχές ανατολικά της Πίνδου.

Μαρουσάκης στο Newsbomb.gr: Έρχεται πολύ χιόνι

Ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης, μιλώντας στο Newsbomb.gr, προειδοποίησε για τον ερχομό της νέας σοβαρής ψυχρής εισβολής που θα χαρίσει λευκές εικόνες και σε περιοχές της Αττικής το Σαββατοκύριακο. Όπως εξήγησε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης οι πολικές αέριες μάζες από τη Ρωσία, έχουν δημιουργήσει σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, με τα φαινόμενα να εστιάζονται σε περιοχές ανατολικά της Πίνδου.

Συγκεκριμένα ο κ. Μαρουσάκης είπε, «το έντονο κρύο θα συνδυαστεί και με μεγάλα ποσά υγρασίας, αρά λοιπόν δεν αποκλείεται να δούμε και πυκνές χιονοπτώσεις. Συγκεκριμένα, από το Σάββατο το μεσημέρι έως το πρωί της Κυριακής, τα φαινόμενα θα είναι ισχυρά με χιόνια και στα Βόρεια Προάστια. Ιδιαίτερη προσοχή, στο εθνικό οδικό δίκτυο καθώς υπάρχει πιθανότητα να κλείσει λόγω της έντονης χιονόπτωσης. Οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν μαζί τους αλυσίδες στο ύψος της Μαλακάσας».

Δείτε LIVE εικόνα πού χιονίζει σε όλη την Ελλάδα

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ