«Έφυγα από το σχήμα γιατί ο Πλούταρχος δεν με ήθελε στην αφίσα»


Ήταν μια μουσική συνύπαρξη που είχε ανακοινωθεί και θα φιλοδοξούσε να κάνει τη διαφορά στο φετινό χειμώνα. Ο Γιάννης Πλούταρχος, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Νίκος Ζωιδάκης θα συνεργαζόταν για πρώτη φορά σε ένα από τα πιο γνωστά νυχτερινά κέντρα της Αθήνας. Το σχέδιο όμως ναυάγησε πριν καν σαλπάρει.

Τι συνέβη;
Ο Νίκος Ζωϊδάκης αποχώρησε από το μουσικό σχήμα για έναν λόγο που θυμίζει πιο πολύ δεκαετία του 1990 παρά νυχτερινή ζωή του 2018. Ο Νίκος Ζωϊδάκης εξομολογήθηκε στους δημοσιογράφους ότι αποχώρησε από το σχήμα γιατί ο Γιάννης Πλούταρχος δεν τον ήθελε στην αφίσα του μαγαζιού δίπλα σ’ αυτόν και την Μελίνα Ασλανίδου:

Όταν σε μια παράσταση καλείς έναν καλλιτέχνη και του λες ότι «η αφίσα σου δεν χωράει καθόλου έξω από το μαγαζί, ε από εκεί και πέρα, θεωρώ ότι τα 35 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά δεν μου επιτρέπουν να δέχομαι κάτι τέτοιο. Η κα Ασλανίδου δεν είχε καμία ανάμιξη στη συζήτηση αυτή. Η συζήτηση αυτή έγινε με έναν συνεργάτη του κ. Πλούταρχου. Συγκεκριμένα ένας από τους συνεργάτες του Γιάννη Πλούταρχου βρήκε ως πρόφαση ότι δεν χωρούσε στην αφίσα ο Ζωϊδάκης.

Ο Ζωιδάκης πάντως, τώρα συμμετέχει στο θεατρικό remake της ταινίας «Η Νεράιδα και το παλικάρι».

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ