Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Πέμπτη (16/12)


Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Πέμπτη (16/12)

Η παγκόσμια ανησυχία για τη μετάλλαξη Όμικρον η οποία εκτιμάται ότι θα γίνει κυρίαρχη στην Ευρώπη μέσα στον Ιανουάριο ενώ στην Ελλάδα έχουν ήδη επιβεβαιωθεί 10 κρούσματα σε συνδυασμό με τα μέτρα που λαμβάνει η Ελλάδα για τους ταξιδιώτες από το εξωτερικό και τα οποία θα τεθούν σε ισχύ την ερχόμενη Κυριακή φιλοξενούνται στα περισσότερα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Πέμπτη (16/12).

Στα πρωτοσέλιδα και η μελέτη του Σωτήρη Τσιόδρα για τους θανάτους εκτός ΜΕΘ που προκάλεσε έντονη πολιτική κόντρα ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία.

Θέση στα πρωτοσέλιδα και για τις επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης όσον αφορά τη θωράκιση νοικοκυριών και επιχειρήσεων απέναντι στις συνεχιζόμενες αυξήσεις στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος.

Αναφορές στα πρωτοσέλιδα και για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου τόσο για τις νέες δηλώσεις της πρώην συντρόφου του που έπεσε θύμα του με δημοσιοποίηση προσωπικών φωτογραφιών της χωρίς τη συγκατάθεσή της όσο και για την παρέμβαση που εξετάζει το υπουργείο Δικαιοσύνης για τις υποθέσεις revenge porn.

Στα πρωτοσέλιδα και το βούλευμα-καταπέλτης για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Πέμπτη (16/12)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ