Τριχωτό κεφαλής: Πώς να φροντίσετε τα μαλλιά και το δέρμα σας


Η φροντίδα του τριχωτού της κεφαλής συνδέεται πάντα με εκείνα τα θρεπτικά μασάζ με ζεστό λάδι που οι περισσότεροι από εμάς κάνουμε τουλάχιστον μία ή δύο φορές το μήνα. Ωστόσο, η φροντίδα του τριχωτού της κεφαλής πέρα ​​από τη λιπαρότητα είναι πρωτόγνωρη μέχρι πρόσφατα.  Το δέρμα του τριχωτού της κεφαλής είναι το πιο παχύ δέρμα του σώματός μας και είναι εξαιρετικά σημαντικό να το φροντίζουμε εξωτερικά.

Ο εγκέφαλος αποφασίζει τη συνολική λειτουργία του σώματος και συνδέεται με το πώς χαλαρώνουμε το δέρμα του τριχωτού της κεφαλής και δημιουργεί εσωτερικά ένα περιβάλλον χωρίς άγχος στον εγκέφαλο, γι’ αυτό το μασάζ είναι πάντα χαλαρωτικό και ηρεμιστικό. Η φροντίδα του δέρματος του τριχωτού της κεφαλής διασφαλίζει επίσης ότι το υπόλοιπο δέρμα του προσώπου και της πλάτης είναι υγιές και καθαρό. Αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι δεν φροντίζουν την υγεία του τριχωτού της κεφαλής τους όπως φροντίζουν το δέρμα τους. Αυτή η προσέγγιση, ωστόσο, αλλάζει.

Τι αλλάζει στη βιομηχανία ομορφιάς;

Τα τελευταία χρόνια, είναι ενδιαφέρον να δούμε την αύξηση της περιποίησης του τριχωτού της κεφαλής με διάφορες άλλες μεθόδους εκτός από τη λιπαντική μόνο. Διαθέτουμε φυσικά scrub για το τριχωτό της κεφαλής, χημικά απολεπιστικά, εργαλεία απολέπισης και μασάζ τριχωτού της κεφαλής, άλατα του τριχωτού της κεφαλής, μάσκες για διαφορετικούς τύπους ανησυχιών για το τριχωτό της κεφαλής κ.λπ. Αν και πάντα είχαμε προϊόντα κάλυψης του τριχωτού της κεφαλής, η πρόσφατη αύξηση στις μάσκες για το τριχωτό της κεφαλής που στοχεύουν σε διάφορα προβλήματα του τριχωτού της κεφαλής:

  • φλεγμονή
  • πιτυρίδα
  • ξηρότητα, λιπαρότητα

Τα προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για το τριχωτό της κεφαλής, ειδικά τα scrubs του τριχωτού της κεφαλής είναι εξαιρετικά ευεργετικά για την απολέπιση του τριχωτού της κεφαλής και διατηρούν το δέρμα του τριχωτού της κεφαλής καθαρό και φρέσκο. Προϊόντα όπως τα φυσικά καθαριστικά σε σκόνη λειτουργούν ως εξαιρετικό θρεπτικό και τρίψιμο του τριχωτού της κεφαλής και κρατούν το τριχωτό της κεφαλής μακριά από συσσώρευση που προκαλείται από τοξικά χημικά σαμπουάν και καθαριστικά.

Διάφορα προϊόντα νέας εποχής, θεραπείες, τεχνολογίες και εργαλεία που έχουν σχεδιαστεί για την περιποίηση του τριχωτού της κεφαλής δείχνουν πώς η περιποίηση του τριχωτού της κεφαλής είναι η νέα τάση περιποίησης της επιδερμίδας και αυτή είναι μια πολύ απαιτούμενη τάση της νέας εποχής με όλη τη ρύπανση και τις σκληρές χημικές ουσίες γύρω από τις οποίες εκθέτουμε το τριχωτό της κεφαλής μας.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ