Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Όπλο αστυνομικού στα χέρια Ρομά στο Ζεφύρι;

Μία εξαιρετικά ανησυχητική φωτογραφία έχει μπει στο μικροσκόπιο της Ασφάλειας, με φόντο τον καταιγισμό πυρών στο Ζεφύρι

Η φωτογραφία που ανέβηκε στα social media και δημοσιεύεται από το Newsbomb.gr δείχνει άγνωστο να κρατά στα χέρια του και να επιδεικνύει πιστόλι που μοιάζει να είναι υπηρεσιακό (δηλαδή ανήκε σε αστυνομικό).

zefiri-pistoli.jpg
Το οπτικό υλικό ανέβηκε στα social media.Newsbomb.gr

Πως, όμως, βρέθηκε το συγκεκριμένο όπλο στα χέρια του ατόμου που ανέβασε τη φωτογραφία στα social media; Αυτό είναι αντικείμενο σοβαρής έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη. Το πιστόλι είναι «ξυσμένο», όπως συνήθως γίνεται στις περιπτώσεις που κάποιος κακοποιός πάρει στα χέρια του υπηρεσιακό όπλο.

Υπενθυμίζεται ότι βίντεο που ανέβηκαν στα social media δείχνουν ενόπλους να ρίχνουν καταιγισμό πυρών στο Ζεφύρι.

Το οπτικό υλικό ανέβηκε στα social media και στη συνέχεια περιήλθε σε γνώση της Ασφάλειας, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός. Οι εικόνες τρομάζουν, καθώς πρόκειται για καταιγισμό πυρών με αυτόματα και ημιαυτόματα όπλα.

Περίπου 30 άτομα εμφανίζονται έξω από σπίτι να πυροβολούν για ώρα στον αέρα. Οι νεαροί έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και πυροβολούν με πιστόλια και υποπολυβόλα «Ούζι».

Τα βίντεο έχουν μπει στο μικροσκόπιο της Ασφάλειας, που διενεργεί έρευνα για την ταυτοποίηση των δραστών. Το συμβάν θορύβησε τους αστυνομικούς, οι οποίοι θυμίζουν ότι στην πολύπαθη δυτική Αττική έχουν υπάρξει στο παρελθόν θύματα από αδέσποτες σφαίρες. Ένα από αυτά τα θύματα ήταν ο μικρός Μάριος που έχασε τη ζωή του από αδέσποτη σφαίρα που τον τραυμάτισε θανάσιμα στο Μενίδι.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here