Τι πρόδωσε τον 46χρονο που πληρώθηκε 25 ευρώ για να εμβολιαστεί για λογαριασμό άλλου


Ο 46χρονος είχε μεταβεί στο νοσοκομείο προκειμένου να εμβολιαστεί για λογαριασμό άλλου προσώπου όμως έγινε αντιληπτός από το προσωπικό που ειδοποίησαν την ΕΛ.ΑΣ.

Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. έχει μπει ένας 46χρονος, ο οποίος φέρεται να πληρώθηκε 25 ευρώ για να εμβολιαστεί για λογαριασμού ενός 26χρονου στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.

Αυτό που πρόδωσε τον 46χρονο δεν ήταν τόσο η φωτογραφία της ταυτότητας που επέδειξε και η οποία ανήκε στον 26χρονο, όσο η ηλικιακή διαφορά. Όταν στις 18:00, απόγευμα Πέμπτης, ο 46χρονος έδειξε την ταυτότητα του 26χρονου στο προσωπικό του εμβολιαστικού κέντρου του Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής «Αγία Βαρβάρα» (πρώην Λοιμωδών) ήταν ψύχραιμος και ήρεμος. Ο υπεύθυνος, ωστόσο, διαπίστωσε ότι ο άντρας που είχε μπροστά του σίγουρα δεν γεννήθηκε το 1975, όπως αναγραφόταν στην ταυτότητα. Αμέσως κατάλαβε την απάτη και ενημέρωσε την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του 46χρονου, ο οποίος είναι τοξικομανής, αλλά και σε βάρος του 26χρονου που τον πλήρωσε για να κάνει αντ’ αυτού το εμβόλιο.

Η έρευνα, ωστόσο, δεν σταματά, καθώς δεν αποκλείεται ο 46χρονος να είχε επαναλάβει τη συγκεκριμένη πράξη, δηλαδή να είχε πληρωθεί ξανά για να κάνει εμβόλια για λογαριασμό τρίτων προσώπων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ