Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Γιώργο Σατσίδη [vid]


 

Με αφορμή το τέλος της ριάλιτι εκπομπής Bachelor, η Σταματίνα Τσιμτσιλή την Παρασκευή του πρώι (17/12) ανακοίνωσε μέσα από την εκπομπή της το τέλος της συνεργασίας της με τον παρουσιαστή Γιώργο Σατσίδη. Ειδικότερα, η παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά στην αρχή: «Σήμερα που ολοκληρώνεται το Bachelor, δυστυχώς ολοκληρώνεται και η δική μας συνεργασία. Θέλω να πω ότι εγώ με τον Γιώργο γνωρίζομαι πάρα πολλά χρόνια, τον εκτιμώ και τον θαυμάζω και όταν του πρωτοτηλεφώνησα πριν από τρία χρόνια για να κάνουμε αυτή την σύνδεση με εμπιστεύθηκε».

«Στην αρχή, θέλω να το πω και να τον τιμήσω για αυτό, το έκανε για κάποιους μήνες χωρίς να έχει καμία απαίτηση. Απλά και μόνο για να υποστηρίξει εμένα, την εκπομπή θεωρώντας πως θα είναι κάτι πολύ όμορφο. Σε ευχαριστούμε για όσα προσέφερες στην εκπομπή. Περάσαμε πάρα πολύ ωραία μαζί σου είμαστε σίγουροι ότι οι δρόμοι μα θα διασταυρώνονται» πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Σατσίδης δήλωσε: «Από τον Ιανουάριο θα γίνουν κάποια καινούργια πράγματα που δεν μας επιτρέπουν δυστυχώς να είμαστε μαζί».

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ