Γάμος αυτοφροντίδα: Απλές συμβουλές αυτοφροντίδας πριν από την μεγάλη ημέρα

Η φροντίδα του εαυτού μας είναι πολύ σημαντική καθ’ όλη την διάρκεια της μέρας, αλλά και σε όλη μας την ζωή. Ακόμη περισσότερο, η φροντίδα του εαυτού μας πρέπει να γίνεται πιο εντατικά ιδιαιτέρως όταν ετοιμάζεστε για γάμο. Εκείνη την μέρα θα θέλετε να φαίνεστε όσο το δυνατόν καλύτερα και όσο το δυνατόν πιο όμορφη και άνετη, γιατί θα ακολουθήσουν φωτογραφίες που θα σας συνοδεύουν για πάντα. Υπάρχουν κάποιες καθημερινές συνήθειες που πρέπει να ακολουθήσετε πιστά πριν τον γάμο σας και το όνειρό σας θα γίνει πραγματικότητα.

Συνήθειες αυτοφροντίδας πριν από τη μεγάλη ημέρα

  1. Νερό: Ένα από τα πρώτα πράγματα που θα πρέπει να κάνετε είναι να μείνετε ενυδατωμένες. Γι’ αυτό τρέξτε να αγοράσετε μπουκάλι για νερό και κρατήστε το στην τσάντα σας. Όλοι γνωρίζουμε ότι το νερό είναι καλό για εμάς, αλλά σε αυτό που θα βοηθήσει ιδιαίτερα για τον γάμο σας είναι στην επιδερμίδα σας, στην όποια απώλεια βάρους και σε μία γενική ευεξία.
  2. Φροντίδα του δέρματος: Η ρουτίνα περιποίησης του δέρματος είναι σίγουρα αυτή που χρειάζεται την αμέριστη προσοχή μας. Αν το θεωρείτε απαραίτητο, κλείστε ένα ραντεβού με τον δερματολόγο σας, για να σας δει και να σας προτείνει κρέμες ενυδάτωσης, τονωτικά και κρέμα για τους μαύρους κύκλους που θα καταφέρουν να κάνουν το δέρμα σας να δείχνει νεότερο.
  3. Προπόνηση: Δεν χρειάζεται να είσαι φανατικός με την γυμναστική, αλλά το σώμα σου θα ωφεληθεί στο μέγιστο με καθημερινή άσκηση. Άσκηση θεωρείται ακόμα και η βόλτα με τον υποψήφιο σύζυγό σας, αν πρόκειται βέβαια για μια μακρινή βόλτα. Θα ξεφύγετε σίγουρα από τον προγραμματισμό του γάμου και θα δραστηριοποιήσετε λίγο το σώμα σας.
  4. Νύχτες ραντεβού: Μην ξεχνάτε τον λόγο για τον οποίο παντρεύεστε. Για να μην σας απορροφήσουν οι λεπτομέρειες της προετοιμασίας του γάμου, αφιερώστε λίγο χρόνο για να περάσετε όμορφες στιγμές ο ένας με τον άλλον και να μην μιλήσετε καθόλου για τον γάμο.
  5. Περιποίηση βλεφαρίδων: Ώρα να αρχίσετε να τις περιποιήστε. Θα νιώσετε εκπληκτικά όταν συνειδητοποιήσετε πόσο πιο όμορφα θα νιώσετε όταν θα έχετε μακριές, πανέμορφες βλεφαρίδες. Εάν έχετε επεκτάσεις βλεφαρίδων, βεβαιωθείτε ότι πηγαίνετε σε κάποιον που ξέρει πως να τις τοποθετήσει και δεν θα κάνει κακό στις φυσικές σας. Όταν τις τοποθετήσετε θα δείτε ότι τα μάτια σας θα δείχνουν υγιή και τεράστια.

Ακολουθήστε όλες τις παραπάνω συμβουλές φροντίδας του εαυτού σας και θα περάσετε αυτή την πανέμορφη μέρα, κάνοντας απλά θραύση!

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here