Σεξ κούραση: Πώς να αντιμετωπίσουμε την κούραση της ημέρας στο κρεβάτι;


Η υγιής σεξουαλική ζωή συνδέεται με μια σειρά από μεγάλα οφέλη: μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, βελτιωμένη υγεία της καρδιάς και μειωμένο άγχος, για να αναφέρουμε μερικά. Ωστόσο, το σεξ όταν είστε κουρασμένοι εξακολουθεί να ενισχύει την ευημερία σας, επειδή σας κάνει να αισθάνεστε πιο συνδεδεμένοι με τον σεξουαλικό σας σύντροφο και σας ανοίγει όλα τα οφέλη της εμπειρίας του οργασμού. Και, με τη βοήθεια ορισμένων συμβουλών, είναι δυνατό να συνεχίσετε να κάνετε υπέροχο και ικανοποιητικό σεξ, ακόμα κι αν είστε αρκετά κουρασμένοι. Και για την υγεία της σχέσης σας, ίσως αξίζει τον κόπο. Σύμφωνα με τους ειδικούς, το να χρησιμοποιείτε την υπνηλία ως λόγο για να αποφύγετε το σεξ μπορεί να σε οδηγήσετε στο να μην απολαμβάνετε τακτικά τα οφέλη του σεξ που ενισχύουν την οικειότητα.

Εάν εσείς ή ο σύντροφός σας είστε χρόνια κουρασμένοι και δεν έχετε διάθεση, είναι σημαντικό να επικοινωνήσετε πρώτα για πιθανά υποκείμενα ζητήματα που προκαλούν την εξάντληση που καταστρέφει τη σεξουαλική ζωή. Μετά από αυτή τη συζήτηση, είναι σημαντικό να συνεχίσετε με δράση. Είτε αυτό είναι μια αλλαγή στη ρουτίνα, είτε ο ένας σύντροφος βοηθά τον άλλον να ελαχιστοποιήσει τις πηγές άγχους που μπορεί να υποκινούν την κόπωση που καταστρέφει τη λίμπιντο είτε αναζητά θεραπεία, είναι σημαντικό να προχωρήσετε μαζί. Αλλά μερικές φορές, δεν υπάρχει κανένα σοβαρό ή προβληματικό υποκείμενο ζήτημα, και απλώς νυστάζετε. Διαβάστε έξι προτάσεις που υποστηρίζονται από ειδικούς για να κάνετε υπέροχο σεξ όταν είστε κουρασμένοι.

6 συμβουλές που υποστηρίζονται από ειδικούς για να κάνετε σεξ όταν είστε κουρασμένοι

  • Να θυμάστε ότι το σεξ υπερβαίνει τη διεισδυτική επαφή: Η κατανόηση της σεξουαλικής επαφής ως ευρύτερη από μια απλή διεισδυτική πράξη μπορεί τελικά να διευκολύνει το να βεβαιωθείτε ότι όλοι είναι ικανοποιημένοι και – λαμβάνοντας υπόψη τον παράγοντα της κούρασης – αποτελεσματικά. Για παράδειγμα, οι μη διεισδυτικές σεξουαλικές πράξεις μπορούν να είναι αποτελεσματικές για την επίτευξη οργασμού (ο γρηγορότερος τρόπος για τους ιδιοκτήτες του αιδοίου για τον οργασμό, τελικά, είναι μέσω της κλειτορίδας) και ο οργασμός απελευθερώνει χημικές ουσίες που τονώνουν την ευτυχία, όπως η ντοπαμίνη και η ωκυτοκίνη στον εγκέφαλό μας. . Έτσι, είναι απολύτως δυνατό να αποκομίσετε τα οφέλη ευεξίας του σεξ χωρίς να κάνετε διεισδυτική επαφή.
  • Δοκιμάστε «τεμπέληδες» στάσεις: Υπό αυτή την έννοια, ο «τεμπέλης» δεν έχει σκοπό να μεταφέρει ένα αρνητικό συναίσθημα. Είναι περισσότερο ένας τρόπος για να απεικονίσετε την ποσότητα ενέργειας που πηγαίνει στο σεξ όταν είστε κουρασμένοι. Το τεμπέλικο σεξ είναι καλό σεξ, γιατί κάθε σεξ οδηγεί στο να νιώθεις περισσότερη επιθυμία για σύνδεση. Βασικά, είναι μια δικαιολογία εγκεκριμένη από τους ειδικούς για να χαλαρώσετε στις προχωρημένες στάσεις του σεξ όταν νυστάζετε. Θέλετε να επιλέξετε μια θέση που είναι η ελάχιστη απαιτούμενη εργασία. Για παράδειγμα, το κουτάλι μπορεί να είναι μια καλή στάση για να κάνετε σεξ όταν είστε κουρασμένοι, επειδή δεν απαιτεί πολλή ενέργεια ή ευκινησία.
  • Προσπαθήστε να κάνετε σεξ το απόγευμα: Εάν εσείς και ο σύντροφός σας εργάζεστε εξ αποστάσεως, το απογευματινό σεξ μπορεί να είναι πραγματικός νικητής. Αυτή τη στιγμή, έχουμε φυσικά υψηλότερα επίπεδα εγρήγορσης χάρη στην ορμόνη κορτιζόλη και χαμηλότερα επίπεδα μελατονίνης ορμόνης ύπνου από ό,τι τη νύχτα. Έτσι, η ενσωμάτωση του ημερήσιου σεξ στο πρόγραμμά σας μπορεί να παρακάμψει την αίσθηση ότι «πρέπει» να κάνετε σεξ στο τέλος μιας μεγάλης και κουραστικής ημέρας.

  • Δώστε χάρη στον εαυτό σας: Για παράδειγμα, ορισμένα άτομα μπορεί να βιώσουν υπερβολικά πολυάσχολες εποχές στη δουλειά, και αυτό μπορεί μερικές φορές να επηρεάσει το εύρος ζώνης τους για σεξ. Για παράδειγμα, εάν ο σύντροφός σας έχει μια παρουσίαση που ετοίμαζε εδώ και μήνες ή αν μόλις ξεκινήσατε την επιχείρησή σας, η σεξουαλική σας ζωή μπορεί να καθυστερήσει λίγο υπό το φως αυτών των πραγματικοτήτων που απορροφούν ενέργεια. Σε περιπτώσεις όπως αυτές, δώστε στον εαυτό σας ένα διάλειμμα και παραμείνετε στην επικοινωνία σχετικά με το πώς σκοπεύετε να δώσετε προτεραιότητα στη σχέση σας – σεξουαλικά ή μη. Σε τελική ανάλυση, είναι σημαντικό να μην κάνετε το σεξ να αισθάνεται σαν αγγαρεία ή άλλο αντικείμενο σε μια ήδη πολύ μεγάλη λίστα υποχρεώσεων.
  • Δώστε προτεραιότητα στην οικειότητα: Είτε είναι μια πολυάσχολη σεζόν είτε όχι, κάντε το σεξ και την οικειότητα προτεραιότητα. κάτι που θέλετε και πρέπει να κάνετε σε αντίθεση με κάτι που πρέπει να κάνετε. Μέρος αυτού σημαίνει να μην το αφήνεις ως το τελευταίο πράγμα που κάνεις μέσα σε μια μέρα, αφού έχουν τελειώσει όλες οι δουλειές και οι υποχρεώσεις σου. Διαφορετικά, το σεξ δυστυχώς συχνά ξεφεύγει, επειδή, λοιπόν, είστε πολύ κουρασμένοι αφού κάνετε οτιδήποτε άλλο. Το κλειδί εδώ; Και οι δύο σύντροφοι θα πρέπει να συμφωνήσουν ότι ανεξάρτητα από το τι, ακόμα κι αν ο καθένας είναι εξαντλημένος, θα βρουν χρόνο για στενή σύνδεση. Ακόμα κι αν είναι μερικά λεπτά βλέμμα ματιών και όχι μια δραστηριότητα που προκαλεί οργασμό, λέει ο Δρ Τσάβες.
  • Προσπαθήστε να κάνετε πιο αργό σεξ: Το αργό σεξ μπορεί να είναι ένα από τα καλύτερα σεξ. Και επειδή προχωράτε πιο αργά, καταβάλλετε λιγότερη ενέργεια, κάτι που μπορεί να μειώσει το άγχος για το σεξ όταν είστε τόσο κουρασμένοι.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ