Βασίλισσα Ελισάβετ: Έχει χάσει τον ύπνο της – Γιατί φοβάται τα ταξίδια του Ουίλιαμ με το ελικόπτερο


«Νύχτες αγρύπνιας» περνά η 95χρονη βασίλισσα Ελισάβετ για τα συνεχή ταξίδια του εγγόνου της Πρίγκιπα Ουίλιαμ και της οικογένειάς του από τον φόβο μιας ενδεχόμενης τραγωδίας – Τι αναφέρει δημοσίευμα των Times που επικαλείται άτομο με πρόσβαση στο Μπάκιγχαμ

Όπως στις περισσότερες περιπτώσεις υψηλόβαθμων προσώπων έτσι και στην περίπτωση της βρετανικής βασιλικής οικογένειας συνηθίζεται να μην ταξιδεύουν ποτέ όλοι μαζί έτσι ώστε αν συμβεί ένα οποιοδήποτε ατύχημα να μην κινδυνεύσει όλη η οικογένεια.

Το δημοσίευμα των TIMES.

Ωστόσο σύμφωνα με τους βρετανικούς Times, ο άγραφος αυτός κανόνας μάλλον έχει χαλαρώσει στα ανάκτορα αφού τα τελευταία χρόνια ο πρίγκιπας Ουίλιαμ όλο και περισσότερο ταξιδεύει με την οικογένειά του μεταξύ Λονδίνου και Νόρφολκ.

Prince-William-Kate-helicopter.jpg
Ο Ουίλιαμ είναι ένας αρκετά έμπειρος πιλότος.ΑΡ

Πηγές αναφέρουν ότι η βασίλισσα του έχει ζητήσει επανειλημμένα να σταματήσει να ταξιδεύει μαζί με την γυναίκα και τα παιδιά τους – όλοι διάδοχοι του βρετανικού θρόνου – για την αποφυγή ατυχήματος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η μονάρχης «εκμυστηρεύτηκε σε στενούς φίλους ότι θα επιθυμούσε να σταματήσει να πετά ο Γουίλιαμ και μάλιστα ημέρες με κακοκαιρία, αφού δεν θεωρεί τα ελικόπτερα το ασφαλέστερο μεταφορικό μέσο αν και γνωρίζει ότι ο Γουίλιαμ είναι ικανός πιλότος».

Prince-William-Kate-helicopter3.jpg
Η οικογένεια του πρίγκιπα όλο και περισσότερο ταξιδεύει με ελικόπτερο μεταξύ Λονδίνου και Νόρφολκ.ΑΡ

Μάλιστα η βασίλισσα έχει εκφράσει την μεγάλη της ανησυχία στον εγγονό της και διάδοχο του θρόνου μετά τον πατέρα του, Κάρολο.

Ακύρωσε το οικογενειακό γεύμα πριν από τα Χριστούγεννα

Η βασίλισσα Ελισάβετ ακύρωσε ένα οικογενειακό τραπέζι πριν από τα Χριστούγεννα, ανακοίνωσε πηγή των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ. «Το οικογενειακό τραπέζι πριν από τα Χριστούγεννα δεν θα πραγματοποιηθεί. Η απόφαση αυτή είναι προληπτική καθώς υπάρχει η αίσθηση ότι αν πραγματοποιηθεί θα θέσει σε κίνδυνο τα σχέδια υπερβολικά πολλών ανθρώπων για τις γιορτές», πρόσθεσε.

Η απόφαση ελήφθη ως προληπτικό μέτρο εν μέσω του αυξανόμενου αριθμού κρουσμάτων της μετάλλαξης Όμικρον σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, όπως αναφέρει το Sky News.

Σημειώνεται ότι το 2020, η χριστουγεννιάτικη συγκέντρωση δεν έγινε καθόλου. Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας πέρασαν την περίοδο των Χριστουγέννων χωριστά, με τη μονάρχη και τον εκλιπόντα σύζυγό της, δούκα του Εδιμβούργου, να μένουν στο κάστρο του Ουίνδσορ για πρώτη φορά μετά από 33 χρόνια. Φέτος είναι η πρώτη χρονιά που η μονάρχης θα περάσει τα Χριστούγεννα χωρίς τον σύζυγό της ο οποίος πέθανε στις 9 Απριλίου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ