Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Τρίτη (21/12)


Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Τρίτη (21/12)

Το μέτρο του υποχρεωτικού rapid test για όλους, εμβολιασμένους και μη, προκειμένου να κάνουν ρεβεγιόν σε κλειστούς χώρους εστίασης ή ψυχαγωγίας με το κόστος να βαρύνει τους ιδίους κυριαρχεί στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Τρίτη (21/12) καθώς ενδεχομένως ακόμα και σήμερα να γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Στα πρωτοσέλιδα και ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει η Ευρώπη τον κίνδυνο της μετάλλαξης Όμικρον του κορονοϊού με πόλεις όπως το Παρίσι και το Λονδίνο να ακυρώνουν τις πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις.

Θέση στα πρωτοσέλιδα και για την επίσκεψη Μητσοτάκη στη Βουλγαρία και τα μηνύματα που έστειλε στην Τουρκία από τη Σόφια αλλά και το νέο αίτημα του Αλέξη Τσίπρα για εκλογές τώρα προκειμένου να σωθεί η κοινωνία.

Αναφορές στα πρωτοσέλιδα και για την νέα πρώτη κυρία της Χιλής η οποία είναι ελληνικής καταγωγής και εκτιμάται ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εκλογή του Γκαμπριελ Μπόριτς.

Στα πρωτοσέλιδα και οι οικονομικές υποχρεώσεις του επόμενου διαστήματος αλλά και οι εξελίξεις με την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου και την εισαγγελική έρευνα για άλλες περιπτώσεις βίντεο γυναικών που ανήρτησε στο διαδίκτυο χωρίς τη συγκατάθεσή τους.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Τρίτη (21/12)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ