Καταγγελία στον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας για γιατρό: «Κρατούσε» στο σπίτι ασθενείς με κορονοϊό


Σύμφωνα με την τελευταία καταγγελία, ο συγκεκριμένος γιατρός φέρεται να απέτρεπε την 60χρονη από το να μεταβεί στο νοσοκομείο και την «κρατούσε» στο σπίτι, με την υγεία της όμως να επιδεινώνεται

Ο θάνατος μιας γυναίκας μόλις 60 ετών στον Βόλο ήταν ο «ασκός του Αιόλου» που άνοιξε για γιατρό της πόλης, ο οποίος φέρεται να τη συμβούλευε να μην μεταβεί στο νοσοκομείο αν και η κατάστασή της επιβαρύνονταν μέρα με τη ημέρα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Magnesia News, η γυναίκα έφτασε στο απροχώρητο, πήγε στο νοσοκομείο, ωστόσο η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη και τελικά έχασε τη ζωή της.

Ο σύζυγος της 60χρονης προχώρησε σε έγγραφη καταγγελία για τον εν λόγω γιατρό στον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας. Για το θέμα αυτό μάλιστα, η διοίκηση του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας, μετά από την απολογία του, του επέβαλε και χρηματικό πρόστιμο.

Σύμφωνα με την τελευταία καταγγελία, ο συγκεκριμένος γιατρός φέρεται να απέτρεπε την 60χρονη από το να μεταβεί στο νοσοκομείο και την «κρατούσε» στο σπίτι, με την υγεία της όμως να επιδεινώνεται. Τη μέρα μάλιστα που τελικά αποφάσισε η γυναίκα να αναζητήσει νοσοκομειακή φροντίδα, ο σύζυγός της καταγγέλλει ότι ο γιατρός έκανε δύο φορές κατ’ οίκον επίσκεψη.

Τη Δευτέρα θα συνεδριάσει το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας προκειμένου να αποφασίσει εάν θα παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό συμβούλιο για την καταγγελία.

Πηγή Magnesia News

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ