Nobacco: και αυτές τις γιορτές δίπλα στην «Κιβωτό του Κόσμου»


Με μήνυμα «Μαζί Κάνουμε τον Κόσμο τους Καλύτερο!» η Nobacco για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά υποστηρίζει τον εθελοντικό, μη κερδοσκοπικό οργανισμό ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού «Η Κιβωτός του Κόσμου» που τα τελευταία 23 χρόνια με την καθοδήγηση του πατέρα Αντωνίου φροντίζει τα απροστάτευτα παιδιά, τις μητέρες και τις οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη.

Μέσα από 2 δράσεις η ΝΟΒΑCCO καλεί τους πελάτες της σε μια πράξη αγάπης και αλληλεγγύης. Από τις 15/12/21 μέχρι και τις 8/01/22 με την αγορά κάθε συσκευής ISSON από τα καταστήματά της ή online, η ελληνική εταιρεία θα δωρίζει 1 ευρώ στην «Κιβωτό του Κόσμου». Επίσης, στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας οι καταναλωτές κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας τους θα μπορούν να προσφέρουν 1€ επιπλέον ενώ η εταιρεία θα διαθέσει το διπλάσιο ποσό για τη στήριξη της οργάνωσης.

«Είναι τα πέμπτα συνεχόμενα Χριστούγεννα που εμπνεόμαστε από την αποστολή του πατέρα – Αντωνίου και όλων των ανθρώπων της “Κιβωτού του Κόσμου” να προσφέρουν έναν καλύτερο κόσμο σε εκατοντάδες παιδιά που στα πιο τρυφερά τους χρόνια βίωσαν τη σκληρή όψη της ζωής. Είναι μια ελάχιστη πράξη ευγνωμοσύνης για την προσφορά της “Κιβωτού του Κόσμου”, και μια ελάχιστη πράξη αγάπης προς τους μικρούς της φιλοξενούμενους», δήλωσε η Αρετή Δελή, CSR Officer της Nobacco και επικεφαλής της καμπάνιας «Μαζί Κάνουμε τον Κόσμο τους Καλύτερο!».

Σχετικά με τη NOBACCO

Η NOBACCO αποτελεί την πρώτη και μόνη εταιρεία στην Ευρώπη που διαθέτει όλο το φάσμα των εναλλακτικών στο παραδοσιακό κάπνισμα επιλογών. Από την ίδρυση της, το 2008 ως η πρώτη εταιρεία ηλεκτρονικού τσιγάρου στην Ελλάδα, η NOBACCO έχει θέσει προτεραιότητα της την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων που διαθέτει στο δίκτυό της και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των καταναλωτών της. Με ένα δίκτυο 60 καταστημάτων και πάνω από 300 σημεία πώλησης σε όλη την χώρα, η εταιρεία πρωταγωνιστεί με καινοτόμα και πιστοποιημένα προϊόντα στη διάδοση των εναλλακτικών μορφών καπνίσματος, στα πλαίσια ενός πιο υπεύθυνου και καλύτερου τρόπου ζωής για όσους συνανθρώπους μας αντιμετωπίζουν την εξάρτηση από την νικοτίνη. Η εταιρεία επενδύει συνεχώς στη διασφάλιση της παραγωγής και διάθεσης προϊόντων υψηλών προδιαγραφών με επιστημονική πιστοποίηση, στο πλαίσιο συνεργασιών με ερευνητικά κέντρα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Η εταιρία συνεργάζεται με τους πιο αξιόπιστους κατασκευαστές συσκευών ηλεκτρονικού τσιγάρου παγκοσμίως, ενώ το Nobacco Design Center σχεδιάζει και παράγει σε παγκόσμια αποκλειστικότητα συσκευές ατμίσματος προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα, με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Μέχρι και το 2019 η εταιρεία συνεργάστηκε για την Έρευνα και την Ανάπτυξη συνθέσεων υγρών αναπλήρωσης με το Εργαστήριο Μοριακής Βιολογίας και Ανοσολογίας του τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών και για την ανάλυση και πιστοποίηση της σύνθεσης των προϊόντων με κορυφαία ερευνητικά ιδρύματα της χώρας, όπως το τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και τη Σχολή Ιατρικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Όλα τα προϊόντα είναι T.P.D. Compliant, πλήρως εναρμονισμένα με την οδηγία 2014/40/ΕΕ του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και του συμβουλίου. Από τον Οκτώβρη 2021, η NOBACCO ξεκίνησε στρατηγική συνεργασία, ενώνοντας τις δυνάμεις της με την ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ με κοινό στόχο την ενίσχυση της πρόσβασης σε καινοτόμα προϊόντα δυνητικά μειωμένου κινδύνου, όπως το IQOS και το lil. Στο www.Nobacco.gr λειτουργεί το No1 ελληνικό online κατάστημα ηλεκτρονικών τσιγάρων, υγρών αναπλήρωσης καθώς και των προϊόντων θέρμανσης καπνού glo™.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ