Σταμάτης Γαρδέλης: Καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο γνωστός ηθοποιός


Καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή The 2Night Show ήταν χτες βράδυ ο Σταμάτης Γαρδέλης. Ο αγαπημένος ηθοποιός που έγινε γνωστός αρχικά μέσα από την συμμετοχή του σε τηλεταινίες των 80s, είχε αρχικά έναν εκρηκτικό διάλογο με τον παρουσιαστή. Ο λόγος ήταν πως ο Γαρδέλης δεν ήθελε να αναφερθεί εκτενώς στην πορεία του παρελθόντος, ενώ φυσικά ο Αρναούτογλου ήθελε να εστιάσει και εκεί. “Γιατί με πηγαίνεις στην Φάρμα και με τρέχεις Σταμάτη μου. Εγώ την Φάρμα την παρουσίασα, πριν από είκοσι χρόνια. Θέλω να γυρίσουμε 40 χρόνια πίσω. Έχεις έναν άνθρωπο που σε αγάπησε πολύ. Εγώ τις ψεύτικες τηλεοπτικές αγάπες τις έχω γραμμένες ξέρεις που. Αγαπώ γιατί μεγάλωσα μαζί σου. Μην γνωρίζοντας το παρελθόν, δεν κάνουμε τίποτα στο μέλλον… Με στενοχωρείς, δεν καταλαβαίνει ο κόσμος τι εννοείς. Με στενοχωρεί γ…ο, δεν καταλαβαίνω. Σε έφερα εδώ για συγκεκριμένο λόγο. Σου εξηγώ από την αρχή την εκτίμησή μου και τον σεβασμό μου. Μην μου γκρεμίζεις το παρελθόν… Γιατί δεν με αφήνεις, θέλω να με σεβαστείς όπως σε σέβομαι.”

Τι δήλωσε ο Σταμάτης Γαρδέλης

“Δεν πιστεύω ότι μιλάω ακατανόητα ούτε περίεργα. Μερικές φορές λέω πράγματα που ξεσηκώνω από έργα ή δουλειές που έχω κάνει. Μου αρέσει όλη η πορεία μου που έχω φτάσει ως εδώ, δεν αποποιούμαι τίποτα. Οι ταινίες μου είναι η προίκα μου αλλά δεν θέλω να γυρίσουμε 40 χρόνια πίσω. Το παρών, εμπεριέχει το παρελθόν. Είχα μια ποιητική φύση από πάντα. Γιατί μου το ακυρώνεις αυτό;”

“Τα τραγούδια που είπα στις ταινίες μου είναι η προίκα μου, τα περιόδευσα φέρνοντάς τα στη σημερινή εποχή. Ήμουν πάντα σχεσάκιας, δεν ήμουν πεταλούδα. Οδηγώ μηχανή, αλλά όχι όπως στους ρόλους μου, δεν είναι η προέκταση του ανδρισμού μου. Έχω δύο παιδιά, τον Διονύση με τον Νικόλα, με έχουν υιοθετήσει κανονικά, με συμβουλεύουν, μου λένε ‘πρόσεξε τι θα πεις, μίλησε απλά να καταλαβαίνουμε. Δεν ήταν στόχος μου τα λεφτά, αλλά η έκφρασή μου. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι φτωχός, ούτε και πλούσιος, είμαι αυτάρκης. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα άλλαζα κάποιες κακές συνήθειες που είχα και στεναχώρησα κάποιους ανθρώπους. Είμαι εκστασιαμένος με τη Φάρμα, αλλά και λίγο απογοητευμένος γιατί δεν βγήκε τηλεοπτικά ούτε το 1% από όσα έζησα εκεί μέσα”. 

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ