Συνεργάτες Ανδρουλάκη προς κυβέρνηση: Τα πράγματα άλλαξαν, συνηθίστε το


Αιχμηρή ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη προς το μαξίμου μετά τις… διαρροές. 

Την έντονη αντίδραση των στενών συνεργατών του Νίκου Ανδρουλάκη, προκάλεσαν οι διαρροές εναντίον τους, τις οποίες και καταλογίζουν σε στελέχη της κυβέρνησης, σύμφωνα με τις οποίες η ανακοίνωση τους, με την οποία σχολίασαν τα νέα μέτρα που εξήγγειλε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, «μοιάζει πολύ με του ΣΥΡΙΖΑ».

«Κυβερνητικά στελέχη διαρρέουν ότι η ανακοίνωσή μας μοιάζει με του ΣΥΡΙΖΑ. Θέλουν όλοι απέναντί τους να μοιάζουν ΣΥΡΙΖΑ, γιατί τους βολεύει», τονίζουν από το περιβάλλον του προέδρου του ΚΙΝΑΛ.

«Έτσι είχαν καλομάθει. Τώρα όμως τα πράγματα άλλαξαν», συμπληρώνουν τα ίδια πρόσωπα, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι η αντιπολιτευτική γραμμή που θα ακολουθήσουν από εδώ και εμπρός, θα είναι σκληρή για το Μέγαρο Μαξίμου.

Μάλιστα, αναφέρουν ότι στη κυβέρνηση «αντί να επενδύουν τόσο χρόνο σε αχρείαστες πολιτικές εντυπώσεις, καλύτερο θα ήταν να λάβουν υπόψη την έκθεση Τσιόδρα – Λύτρα ή έστω να εφαρμόζουν στην ώρα τους αυτά που τους προτείνουμε, όπως την επέκταση της υποχρεωτικότητας στο Δημόσιο, την τηλεργασία, τους συστηματικούς ελέγχους, την ιχνηλάτηση, την έγκαιρη και βιώσιμη ενίσχυση του ΕΣΥ κ.α.

Η Κυβέρνηση όμως προτιμά να είναι ευχάριστη, παρά χρήσιμη. Τις τραγικές συνέπειες των επιλογών της, τις πληρώνει η ελληνική κοινωνία», κλείνουν οι συνεργάτες του Ανδρουλάκη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ