Θαλασσινό αλάτι ιδιότητες: 4 οφέλη του scrub με θαλασσινό αλάτι που μπορεί να μην γνωρίζετε

Tο θαλασσινό αλάτι είναι ένα φθηνό υλικό που μπορείτε εύκολα να προμηθευτείτε από τα καταστήματα τροφίμων για να νοστιμεύσετε επιπλέον τα γεύματά σας. Το ξέρετε όμως ότι μπορεί επίσης να γίνει επιστήθιος φίλος σας στη ρουτίνα περιποίησης του δέρματός σας;

Οφέλη του scrub με αλάτι που μπορεί να μην γνωρίζετε

Λάμψη δέρματος

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των απολέπισης με αλάτι είναι η λάμψη που αφήνει στο δέρμα σας. Υπάρχουν διαφορετικές ποιότητες αλατιού και το θαλασσινό αλάτι είναι η καλύτερη επιλογή για λαμπερό δέρμα. Τα αποτελέσματα για το σώμα σας θα εξαρτηθούν από τον τύπο και την ποιότητα του αλατιού που χρησιμοποιείτε εσείς ή ο τεχνικός του σπα σας.

Απολέπιση

Τα scrub σώματος είναι ένας πολύ καλός τρόπος για την απολέπιση των νεκρών κυττάρων του δέρματος. Αυτό ανοίγει το δρόμο για την αναγέννηση φρέσκων νέων κυττάρων. Το θαλασσινό αλάτι είναι ιδανική επιλογή για την απολέπιση του σώματος, εάν ωστόσο έχετε ευαίσθητο δέρμα, είναι καλύτερο να το αποφύγετε και αντ’ αυτού να δοκιμάσετε απολέπιση με ζάχαρη ή βότανα.

Αύξηση της ροής του αίματος

Η απολέπιση του σώματος και του δέρματος του προσώπου φυσικά ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή που δουλεύετε. Μάλιστα, εάν συνδυάσετε τα οφέλη του scrub με ένα καλό και ζεστό μασάζ, τότε τα οφέλη είναι διπλά. Η διπλή τους δράση θα αυξήσει την κυκλοφορία στην περιοχή, θα σας χαλαρώσει και θα σας αναζωογονήσει.

Μια φυσική λύση για την κυτταρίτιδα και τα σημάδια της γήρανσης

Εάν και θα ήταν ψέμα να πούμε ότι η απολέπιση μπορεί να αναστρέψει το πέρασμα του χρόνου και να εξαφανίσει την κυτταρίτιδα, φαίνεται πως η τακτική εφαρμογή απολεπιστικών προϊόντων στις περιοχές που θέλετε να βελτιώσετε, μπορεί να έχει κάποια οφέλη. Δεν υπάρχει θαυματουργή θεραπεία, αλλά σίγουρα δεν θα βλάψει να δοκιμάσετε ένα scrub με αλάτι, αφού πρώτα το ενισχύεται με λίγο καφέ. Τα κατακάθια καφέ είναι η καλύτερη επιλογή για χρήση σε περιοχές του σώματος που είναι επιρρεπείς στην κυτταρίτιδα.

Ακολουθεί βίντεο:

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here