Κρις Νοθ: Ακόμα μία γυναίκα κατηγορεί για σεξουαλική κακοποίηση τον ηθοποιό του Sex & the City


Μια ακόμη γυναίκα, κατηγορεί τον ηθοποιό του Sex and the City, Κρις Νοθ, για σεξουαλική κακοποίηση

Η 54χρονη Lisa Gentile, τραγουδίστρια, ισχυρίζεται ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον ηθοποιό το 2002 όταν σύχναζε στο εστιατόριο Da Marino στο Μανχάταν, όπου συνάντησε τον Νοθ και οι δυο τους γνωρίστηκαν. Όπως περιέγραψε, ένα βράδυ ο Νοθ ανέβηκε στο διαμέρισμά της γιατί είπε ότι ήθελε να δει πού μένει, αλλά μόλις ανέβηκε, άρχισε να τη φιλάει και την τράβηξε με το ζόρι πάνω του. Έπειτα πίεσε το στήθος της, είπε, η 54χρονη.

«Συνέχισα να σπρώχνω τα χέρια του προς τα κάτω, ενώ εκείνος τα δικά μου προς τα πάνω…», πρόσθεσε η Gentile, υποστηρίζοντας ότι στη συνέχεια τράβηξε το χέρι της προς τα γεννητικά του όργανα. Στη συνέχεια, η Gentile είπε ότι κατάφερε τελικά να τον απωθήσει, υποστηρίζοντας πως ο Νοθ νευρίασε και άρχισε να τη βρίζει.

Μάλιστα, όπως ανέφερε η 54χρονη, την επόμενη μέρα ο Κρις Νοθ τηλεφώνησε και την προειδοποίησε ότι αν έλεγε σε άλλο άτομο γι’ αυτό που συνέβη, θα μπει στη «μαύρη λίστα» του κλάδου της. Η δικηγόρος της, Gloria Allred ισχυρίζεται ότι η εμπειρία ήταν «τραυματική» για την Gentile, σημειώνοντας: «Είχε πολύ σοβαρό συναισθηματικό αντίκτυπο πάνω της».

Η Gentile είπε την Πέμπτη (23/12) ότι φοβόταν να εμφανιστεί τα τελευταία 20 χρόνια, αλλά ένιωσε δύναμη όταν άλλες τέσσερις γυναίκες ισχυρίστηκαν ότι ο Νοθ τους επιτέθηκε σεξουαλικά.

Με πληροφορίες από: Daily Mail

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ