Παγώνη: Δεν υπάρχει λόγος να κλείσουν τα σχολεία και η εστίαση

Η πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών Αθήνας και Πειραιά Ματίνα Παγώνη, λέει «όχι» στο κλείσιμο της εστίασης και των σχολείων.

Αντίθετη στο κλείσιμο των σχολικών μονάδων, αλλά και της εστίασης στάθηκε, η πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών Αθήνας και Πειραιά Ματίνα Παγώνη, μάλιστα υποστήριξε ότι η ζωή θα πρέπει να προχωρήσει κανονικά με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

«Τα σχολεία δεν πρέπει να κλείσουν, η ζωή πρέπει να προχωρήσει κανονικά με σοβαρότητα και υπευθυνότητα», είπε, μιλώντας στο MEGA, η Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος ΕΙΝΑΠ.

«Με το που έρχεται μια μετάλλαξη γίνεται επανάσταση. Η ‘Όμικρον’ είναι μεταδοτική δεν το συζητάμε, όμως τα συμπτώματα είναι πολύ πιο ήπια, μερικοί νοσηλεύτηκαν, όχι όμως όπως η Δέλτα».

Η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών επισήμανε ότι δεν υπάρχει λόγος να ληφθούν νέα μέτρα αν δεν τηρούνται ήδη αυτά που υπάρχουν, ενώ ήταν κατηγορηματική για την εστίαση.

«Δεν μπορεί ο κόσμος να ακούσει ούτε νέα μέτρα ούτε lockdown. Ας εφαρμόσουμε τα μέτρα που έχουμε. Δε σημαίνει ότι κάνεις το εμβόλιο και τέλειωσαν όλα. Οι ιοί είναι εδώ».

«Μπορεί να μειωθεί το ωράριο, γιατί να κλείσει η εστίαση δεν υπάρχει λόγος», συμπλήρωσε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here